Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen a normális kapcsolat...

Milyen a normális kapcsolat szülők és felnőtt gyerek között?

Figyelt kérdés
Milyen kapcsolatod van a szüleiddel?
2022. nov. 20. 09:06
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

2 havonta kb. hazamegyek, akkor jól elvagyunk, beszélgetünk, eszünk. De amúgy mindenki hagyja a másikat élni.

Ha van valami, telefonálunk.

2022. nov. 20. 09:12
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Kb.hetente személyesen, amúgy telefonon beszélünk
2022. nov. 20. 09:16
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Nincs egzakt válasz arra, hogy mi NORMÁLIS. Az a normális, ami mind a két félnek megfelel. Nekem mindig szoros volt a kapcsolatom a szüleimmel, pedig kicsi koromban elváltak. Mi mindig törekedtünk arra, hogy közel lakjunk egymáshoz, így a heti 2-3 látogatás és a közbeeső napokon egy-egy rövid telefon alap. De az én szüleim nem nagyon szóltak bele a magánéletembe, max. 1-2 ilyen próbálkozás volt, de megértették, hogy én hol érzem a határt. Néha vannak összezörrenések, de megbeszéljük és alapvetően jól megvagyunk.
2022. nov. 20. 09:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég relatív hogy mi a normális, nincs erre fix recept.
2022. nov. 20. 09:33
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Mi szerintem elég jól elvagyunk. Egymástól 700 km-re élünk. Heti 1-2-szer telefonálunk. Évi 2-3-szor megyünk mi, ugyanennyiszer jönnek ők. Ilyenkor kb 1 hetet vendégeskedünk egymásnál.
2022. nov. 20. 09:52
 6/9 anonim ***** válasza:
10%

Itt a gyakorin kb.még az 1-esnek is toxikus a kapcsolata a szüleivel, mert milyne dolog már, hogy nem elég hogy 2 havonta hazamegy még telefonálnak is neki.

A normális az ha teljesen mehszakítod a kapcsolatot a stüleiddel, vagy 5-6 évente egyszer rájuk telefonálsz ha pénz kell.

2022. nov. 20. 09:53
 7/9 anonim ***** válasza:
6%

6.

Gyanítom hogy anyuka kicsi fia írt véleményt, aki anyukával jár vásárolni és soha sincs senkije

2022. nov. 20. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:
6%
*és nem is lesz!!
2022. nov. 20. 09:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Normális kapcsolat nem tudom milyen.

Nem tartom velük a kapcsolatot mert telefonon folyton fenyegetődztek, személyesen pedig be akarták verni az arcom mert dühkezelési és alkoholproblémáik vannak.

2022. nov. 20. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!