Normális kihallgatni az otthonélő egyetemista gyerekünk hívásait, annak tudatában, hogy csak a csoporttársával egyeztet egy projektmunkáról?
#10 Nem panelban élünk. Az van, hogy ha nem állsz be síri csendben az ajtó elé, akkor hallod, hogy valaki beszél, de azt nem, hogy mit. Ahhoz konkrétan hallgatózni kell, hogy kiderüljön, miről volt szó.
Nála ezt úgy kell elképzelni, hogy hallja, hogy beszélek, lecsukja a tévét, abbahagyja amit csinált, és odaáll az ajtóba. Ha órákig tart, akkor órákig félretesz mindent. Szerintem ez már beteges.
Szülők ezt csinálják Isten tudja miért... Szóval így normális... Amúgy megkéne kérdezni, hogy ezt mégis miért... Unatkozó házi asszony nincs rendes élete, neki ez az izgi amit hall a falak mögül.
Anyámnak szokása volt az ablakból belesni miközben ő kint cigizett... A terasz elől volt a szobám ablaka meg hátul (눈‸눈)
Ez akkor volt gáz mikor hetedikes voltam és barátnőmmel táncolgattunk meg koreográfiát gyakoroltunk ...
Szokása volt benyitni a szobába azt lesett kb 3 percig, az hogy tvt néztem, aludtam ( volna, ha nem baxxa fel rám az ajtót...) Mindegy volt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!