Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális kihallgatni az...

Normális kihallgatni az otthonélő egyetemista gyerekünk hívásait, annak tudatában, hogy csak a csoporttársával egyeztet egy projektmunkáról?

Figyelt kérdés
2022. nov. 19. 10:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#7 Engem is elég sokat hallani. A legtöbb órám, ami online előfordulhat, azon pont sokat kell beszélnem, hát még ha a projekt feladatot egyeztetem. Az már csak a hab a tortán, amikor a szülői viselkedéssel kapcsolatos az egyik kötelező szakirodalom, erről beszélek, aztán utólag nagy sértődötten odajön, hogy azért olvasok és mondok ilyeneket annak tudatában, hogy hallja, mert én sértegetni akarom őt. :D
2022. nov. 19. 11:08
 12/22 A kérdező kommentje:

#10 Nem panelban élünk. Az van, hogy ha nem állsz be síri csendben az ajtó elé, akkor hallod, hogy valaki beszél, de azt nem, hogy mit. Ahhoz konkrétan hallgatózni kell, hogy kiderüljön, miről volt szó.

Nála ezt úgy kell elképzelni, hogy hallja, hogy beszélek, lecsukja a tévét, abbahagyja amit csinált, és odaáll az ajtóba. Ha órákig tart, akkor órákig félretesz mindent. Szerintem ez már beteges.

2022. nov. 19. 11:12
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Amíg otthon élsz joga van mindenről rudni ami a házában folyik. Ha nem tetszik költözz el, de előtte fizesd vissza az egyetemi költségeket amit ő állt helyetted.
2022. nov. 19. 11:15
 14/22 anonim ***** válasza:
24%
Amikor q kommentemet írtam, nem volt még ott hogy nem panelben éltek. Nyilván ez esetben egyáltalán nem normális.
2022. nov. 19. 11:18
 15/22 A kérdező kommentje:
#14 Mivel a fő kérdés általában a kihallgatásról szól, nem rólam. Szerintem azért a "kihallgatás" és a "hallottam, mert vékonyak a falak" közt elég nagy különbség van.
2022. nov. 19. 11:26
 16/22 anonim ***** válasza:
25%
Nyilván nem normális, szóval egy tök felesleges és értelmetlen kérdés...
2022. nov. 19. 11:27
 17/22 anonim ***** válasza:
88%
Legközelebb miközben vonalban vagy, közlöd a beszélgető tarsaddal, hogy "várj Jani, anyám itt áll az ajtó előtt, behivom, hagy üljön le nyugodtan" aztán kinyitod az ajtót és "ülj le nyugodtan, anyu, kényelmesebb mint az ajtó előtt hallgatozni". Nagy eséllyel az életben többet nem csinál ilyet
2022. nov. 19. 11:32
 18/22 anonim ***** válasza:
92%

Szülők ezt csinálják Isten tudja miért... Szóval így normális... Amúgy megkéne kérdezni, hogy ezt mégis miért... Unatkozó házi asszony nincs rendes élete, neki ez az izgi amit hall a falak mögül.

Anyámnak szokása volt az ablakból belesni miközben ő kint cigizett... A terasz elől volt a szobám ablaka meg hátul (⁠눈⁠‸⁠눈⁠)

Ez akkor volt gáz mikor hetedikes voltam és barátnőmmel táncolgattunk meg koreográfiát gyakoroltunk ...

Szokása volt benyitni a szobába azt lesett kb 3 percig, az hogy tvt néztem, aludtam ( volna, ha nem baxxa fel rám az ajtót...) Mindegy volt neki.

2022. nov. 19. 11:39
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem
2022. nov. 19. 16:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Még ha kicsi a ház és véletlenül hallja, akkor is illik úgy tenni, mintha nem hallaná.
2022. nov. 20. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!