Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan van anya megsértődve?

Jogosan van anya megsértődve?

Figyelt kérdés

Itthon van hetek óta táppénzen (már jól van, de olyan betegség miatt volt itthon, amivel általában több hétig ajánlott otthon lenni).

Én már dolgozom, viszont részmunkaidőben (4 nap), mellette még van egy kis egyetem is. A munkámban heti 1-2 nap homeofficet engednek.

Ma (csütörtök) azonban pont a szabadnapom volt, ugyanis egy egyetemi csoportos versenyre mentünk vidékre, hajnali kelés, esti érkezés, sok utazás, egész napos pörgés stb, ezért a kollégáimmal úgy beszéltem, hogy a heti 1 nap homeofficet pénteken venném ki, hogy ne kelljen korán kelnem így a versenyzés után. Ezt anya is tudja.

Erre kitalálta most(!), hogy kelhetnénk korábban és mehetnénk piacra még a munkám előtt, ha úgyis homeofficeban vagyok. Én meg mondtam, hogy szolhatott volna előre, mert akkor nem éjfélkor fekszem le, hanem korábban, mert fáradt vagyok. És felajánlottam neki, hogy esetleg ebédidőmben ugorjunk át a piacra (el lehet intézni egy 40 perc alatt kb), de nem szeretnék korán kelni, hosszú napom volt.

Erre teljesen kikelt magából, hogy rám nem lehet semmiben számítani, én csak azt nézem, hogy nekem mi a kényelmes meg ilyenek.. Picit jogtalannak érzem. Szívesen segítek neki, de nem értem, miért csattan, ha nem ugrom egyből neki, ha valamit másnap hajnalra talál ki éjfél előtt nem sokkal.

2022. nov. 17. 23:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
20%

Fáradt vagy,de éjfélkor fekszel le... A kérdést is majdnem éjfélkor teszed ki...

Meséld már el nekem melyik az a munkahely ahol 4 órás részmunkaidőben 40 perc az ebéd :)))

2022. nov. 18. 02:34
 12/35 anonim ***** válasza:
12%
#11: Lepontozo Man ismet lecsapott, bekeben alhatnak Gotham City lakosai.
2022. nov. 18. 02:42
 13/35 anonim ***** válasza:
43%
Ki mondta itt egy szóval is, hogy 4 órába dolgozik? Mert a kérdező nem.
2022. nov. 18. 02:58
 14/35 anonim ***** válasza:
16%

" jaaa jaaa jaaa anyád egy egoista, önző p!csa, aki nem nézi a saját gyerekét csak kihasználja és sose elégedett semmivel. Apád van? Élettársa van? Este van dugi mugi? Ha nem akkor szerezzen és leszáll róla. X évesen tudnia kéne magáról gondoskodni nem téged ugráltatni"

Tessék itt a gykn kb mindenre ilyen választ lehet adni * smile smile smile*

Meg hát úgyis ilyen válaszokra vársz ha már ide jössz édesanyád fikázni.

Szaaal anyád egy önző hisztérika * smile, smile smile*

Gyorsan essen mindenki nekem... Gyorsan gyorsan hajrá hajrá

2022. nov. 18. 03:24
 15/35 anonim ***** válasza:
80%
Itt ket egyenrangu, mar felnott emberrol van szo, ha jol ertem, akik kozul mindketto mast akar. Ha anyukad azt mondta, h csak azt nezed, ami neked kenyelmes, miert nem valaszoltad vissza azt, h o meg ugyanugy azt nezi, ami neki az? Szoval szerintem majd maskor el lehet donteni penzfeldobassal is ezt a kerdest viccesen, nem veszekedve. Igazsagtalan dolog az, amikor a szulonek csak azert kell, hogy igaza legyen, mert a gyerek az o hazaban lakik. Te mar felnott gyerek vagy ebben a tortenetben, akit segit az edesanyja, es valoszinuleg (ettol az esettol eltekintve) te is viszont segited ot. Amikor valaki szivesseget ker, a masiknak joga van meghatarozni, h mikor er ra segitseget nyujtani. Es annak kell alkalmazkodni, aki a szivesseget kerte. Nalunk ez igy mukodik.
2022. nov. 18. 04:59
 16/35 anonim ***** válasza:
10%
A 16-osnak van igaza.
2022. nov. 18. 06:21
 17/35 anonim ***** válasza:
44%
A szent piac... biztos, hogy ez egy anya, nem egy frusztrált nyugger nagyi?
2022. nov. 18. 06:22
 18/35 anonim ***** válasza:
19%
Vannak csoportos és egyéni gyakorlatok határ meghúzására asszertívan (és agresszívan is, ha valaki abból ért), a nagy nemek kiosztására lelkiismeretfurdalás nélkül. Sok embernek kellene.
2022. nov. 18. 06:35
 19/35 anonim ***** válasza:
12%
Mikor kellett volna kelni? Remélem ma ő sem főz , mos stb rád.
2022. nov. 18. 06:37
 20/35 anonim ***** válasza:
69%

Nem érdekelne, mert ez csak hiszti.

Piacolni lehet menni szombaton is. Péntek nekem munkanap, és nem akarok azon idegeskedni, hogy beérek-e a fél tízes online meetingre, vagy még anyucival pakolom a szatyorba a gyümölcsöt.

De persze ezt sokan nem értik meg. HO nem azt jelenti, hogy akkor jaj, gyere már le segíteni, úgyis itthon vagy.

2022. nov. 18. 07:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!