Ez mennyire normális?
Fél éve szakítottam az exemmel. Aznap sajnos itt kellett aludnia nálunk. Hajnalban mikor ment el, sajnos elküldte az összes beszélgetésem szüleimnek és letiltott minden fiút akivel addig beszéltem. Ez kb májusban történhetett, és azóta azt vettem észre, hogy szüleim annyira sem bíznak bennem mint azelőtt. (Okot sosem adtam rá). Tehát itt gondolok arra, hogy ha el is megyek valahova hétvégén, akkor jön az, hogy "ez nem egy szálló, hogy hétköznap hazajössz, megkajálsz és tanulsz." "Nagyon fura ez nekem".a jegyeimmel nincsen probléma, tehát ez sem lehetne az egyik ok. Persze öcsémet (aki ugyan annyi idős mint én) őt simán elengedik bárhova, bármeddig.(mint ha szüleim nem ezt csinálták volna ugyan ennyi idősen). Ezt jeleztem is szüleim felé, hogy kicsit igazságtalannak érzem, hogy csak úgy elengedik őt, és ha én elmegyek valahova, akkor nincs egy olyan pillanat, hogy ne hívnának fel, vagy nem kellene képet küldenem, hogy kivel, mikor, és hol vagyok. A másik része még csak most következik, hogy apum még mindig tartja messengeren a kapcsolatot az exemmel. Rendszeresen beszélgetnek... Exem infózza apumnak, hogy különféle social mediakon mit csinálok, ki van éppen megjelölve, hol van megjelölve stb. Amikor még tudta a kréta jelszavam akkor még a jegyeimet is infózta apumnak... Exem mai napig felkeres kamu accokról, pedig úgy tudom, hogy nem egy barátnője volt már fél év alatt. Egyszer visszaírtam neki, hogy szeretném ha elengedne/elfelejte az életéből hiszen nem véletlen vagyunk már idegenek egymásnak. Hát ez azóta sem történt meg, emailben még mindig rám szokott írni, és nemtudom, hogy hányadik fiókját tiltom már le. Apumat megkértem, hogy tiltsa le messengeren, mert már haszontalannak érzem, hogy meglegyen köztük a kapcsolat. Ezt anyum is így gondolja, viszont apum nem. Úgy érzem, hogy ő leragadt exemnél és ahogy ő mondaná "ő volt az egyetlen normális pasi az életedben" (hozzáteszem 1 exem van, az is az akiről most ez a post szól:) ) tehát tanácstalan vagyok, hogy hogyan kéne ezt az egész bizalmatlanságos cucclit megbeszélni velük, hogy közel 17 évesen nem így kellene kezelniük.
(Egyszer felvázoltam már nekik, hogy kicsit lehetnének engedékenyebbek és értelmes érveket is adtam mellé, de erre nem kaptam semmi választ sem, és változást sem látok)
Az 1-es ugyanolyan beteg gyöpös öregember mint édesapád... már ne is haragudj... az egyetlen normális ember az életedben? Mintha 62 lennél, három volt férjjel a hátad mögött...
Amint tudsz, lépj le tőlük.
Az exedre nem tudok mit tanácsolni. Remélhetőleg miután mindig hárítod, tiltod, előbb-utóbb talál új áldozatot és leszokik rólad.
De hogy apád ebben partner és lesegetnek mit posztolsz honnan kivel instára... nagyon durva... apádnak ezért szimpi a volt faszid, mert egyformán nem normálisak. Részvétem!
Pfuu ez kicsit kusza.
Szakítottál vele pont úgy és pont akkor amikor szegény még az utolsó buszhoz sem tudott rohanni?
“Letiltott minden fiút akivel addig beszéltem” WTF, akkor Te kavartál a háta mögött, Te dobtad és még Ő a sz*r?
Vagy bocs de ez a rész így elég érdekes.. kifejthetnéd pontosabban..
Meg oké elég beteg, hogy szüleidnek elküldte a beszélgetéseket.
De milyen beszélgetést?
Amit Ti ketten beszéltetek vagy amit Te azokkal a srácokkal?
Meg ezek szerint tele lehettek, olyan dolgokkal azok beszélgetések amit a szüleid nem nézhettek ki belőled és hatalmasat csalódtak, ha így viselkednek utánna..
Pont azt a részt nem ragoztad túl ami a lényege lenne, hogy egy értelmes választ tudjunk adni.
Mert egyenlőre úgy jön le, hogy a srác a hibás állításod szerint mindenért, közbe meg csak Te tehettél valami olyat, hogy a szüleid mégis még mindig az Ő pártján vannak…
Ha más srácokkal is beszélt volna, bármiről is - ezt át kell küldeni apukáéknak és védelmet remélni tőlük? Összeszövetkezni Laci bácsival és kitárgyalni a krétáról (!!!) a jegyeit mintha ő is az apja lenne? Apukának küldeni az insta sztorikat?
Nem látjátok, hogy a hapsi meg az öreg is beteg...?
Igen beteges.
De legalább mostmár tisztába tette valaki a látásukat az édes pici ártatlan kislányukról, hogy ezek szerint mégsem olyan mint gondolják..
Mert ha elolvasod kedves #5 akkor a srác meg az apa a legaljasabb féreg a lány szemszögéből, de mondjuk azt a részét, főleg az igazat, hogy mi miatt van ez a dolog sose tudjuk meg.
Most véded itt, közbe meg lehet, hogy ez a lány a legaljasabb/betegebb mind között..
5# Igazat adok, ez nagyon beteg mindkét fél részéről.
Túl nagy az ellenőrzés, bizalom egy szál se, így a kérdező bizonytalanná válik, hibásnak érzi magát, leértékelt és elnyomott személy lesz annak ellenére, hogy fiatal.
Mondjuk én már öreg vagyok, de simán kitenném a történetet lassan adagolva a közösségi oldalamra, de előtte szólnék a xarházinak, hogy ez fog történni. Aztán jelszót változtatnék mindenhol, telepítenék új levelező fiókot, amit csak én tudok.
Ha a lányom lennél, és tényleg nincs más a rovásodot, képen nyalnám azt a beteges görényt. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!