Szülőként hogyan reagálnál, ha a 28 éves fiad kiejelentené, hogy ő "incel"? Próbálnál neki segíteni, ha egyáltalán látnál bármi megoldást erre?
50
Persze, ez a standard válasz :D
Minden komplexusnak, mentális betegségnek oka van. Véletlen nem alakulnak ki ilyenek. Visszavezethető minden a környezetre. Most érthető , hogy egy csúnya embernek komplexusai vannak hiszen a környezete megannyiszor emlékeztette őt arra, hogy nem elég jó.
52
Nem felejtem régi életem, mennyire pokollá tették azt csak genetika miatt.
Az azért elég súlyos trauma, hogy amikor nőt látsz a járdán összeszoruljon a gyomrod.
53, ettől függetlenül ha az én párom felhasnzálna arra, hogy mások előtt villogjon velem vagy mások orra alá dörgöljön, én tuti otthagynám a francba.
Az ember nem eszköz. Ha te annak használod, akkor ne csodálkozz, ha nem kedvelnek.
54
De nem villogok vele, tudod nálam nem létezik a valakivel villogás fogalma, én társat akartam aki tetszik és megkaptam.
De vak sem vagyok, azért el-elkapok egy-két “érdekes” pillantást, arckifejezést. Szerintem ez nem hihetetlen.
57
Hipergámia ezerrel. A női szeretik a státuszt, ezért sem állnak le csúnya, csóró, alacsony stb “lúzerekkel”.
A helyespashi státuszt (is) ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!