Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként hogyan reagálnál,...

Szülőként hogyan reagálnál, ha a 28 éves fiad kiejelentené, hogy ő "incel"? Próbálnál neki segíteni, ha egyáltalán látnál bármi megoldást erre?

Figyelt kérdés
Hibásnak éreznéd magad, vagy úgy gondolnád, ez inkább csak egy most divatos magyarázat egy problémára, ami mindig is létezett?

2022. nov. 14. 16:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
15%

50

Persze, ez a standard válasz :D

Minden komplexusnak, mentális betegségnek oka van. Véletlen nem alakulnak ki ilyenek. Visszavezethető minden a környezetre. Most érthető , hogy egy csúnya embernek komplexusai vannak hiszen a környezete megannyiszor emlékeztette őt arra, hogy nem elég jó.

2022. nov. 17. 11:22
 52/70 anonim ***** válasza:
96%
51, de ha van egy modell szépségű barátnőd és te meg más nők reakcióit figyeled, akkor téged kvára nem a saját nőd érdekel, hanem a többi nő...
2022. nov. 17. 11:26
 53/70 anonim ***** válasza:
16%

52

Nem felejtem régi életem, mennyire pokollá tették azt csak genetika miatt.

Az azért elég súlyos trauma, hogy amikor nőt látsz a járdán összeszoruljon a gyomrod.

2022. nov. 17. 12:12
 54/70 anonim ***** válasza:
76%

53, ettől függetlenül ha az én párom felhasnzálna arra, hogy mások előtt villogjon velem vagy mások orra alá dörgöljön, én tuti otthagynám a francba.

Az ember nem eszköz. Ha te annak használod, akkor ne csodálkozz, ha nem kedvelnek.

2022. nov. 17. 12:15
 55/70 anonim ***** válasza:
2%

54

De nem villogok vele, tudod nálam nem létezik a valakivel villogás fogalma, én társat akartam aki tetszik és megkaptam.

De vak sem vagyok, azért el-elkapok egy-két “érdekes” pillantást, arckifejezést. Szerintem ez nem hihetetlen.

2022. nov. 17. 12:19
 56/70 anonim ***** válasza:
96%
Háát szerintem meg pont leszarnád, ha boldog lennél a pároddal...
2022. nov. 17. 12:28
 57/70 anonim ***** válasza:
96%
Ráadásul úgy nyilatkozol a nem-európai nőkről mint valami alsóbbrendű egyedekről akik fölfelé kapaszkodnak...
2022. nov. 17. 12:30
 58/70 anonim ***** válasza:
80%
" A fehér nők bosszúságára" Te nagyon el vagy szállva magadtól.. pont lecarják kid van vagy kis nincs. De ugye egy incel agya meg a realitás az kettő.
2022. nov. 17. 12:45
 59/70 anonim ***** válasza:
23%

57

Hipergámia ezerrel. A női szeretik a státuszt, ezért sem állnak le csúnya, csóró, alacsony stb “lúzerekkel”.

A helyespashi státuszt (is) ad.

2022. nov. 17. 12:57
 60/70 anonim ***** válasza:
80%
59, de a nők leállnak csúnya, alacsony, csóró "lúzerekkel". Ezt pont egy olyan országban nem kell bizonyítani, ahol a lakosság több mint fele nettó 280 alatt keres, és jelentős része túlsúlyos:D
2022. nov. 17. 13:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!