Szülőként hogyan reagálnál, ha a 28 éves fiad kiejelentené, hogy ő "incel"? Próbálnál neki segíteni, ha egyáltalán látnál bármi megoldást erre?
Felnőtt férfi aki netes fórumok alapján keres szinonímákat arra, hogy egy életképtelen lusta szar.
Az egyetlen segítség az lenne, ha a kedves szülő kivágná a gyerekét otthonról, hogy álljon meg a saját lábán, a saját háztartását vezetve és a saját pénzét költve. Egyből nem lenne ideje nőkre köpködni meg idióta teóriákat gyártani, ha két műszakban vagy egyetem mellett dolgozna.
"Keresek neki csajt vagy mit kéne tenni?"
"Mert mit kéne segíteni? Én szexeljek helyette?"
"Mit lehetne rajta segíteni? Az apja menjen fogjon neki lányt vagy mi?"
Ezeket a kérdéseket kommolyan nem értem.
Most ha azt mondaná a gyerekem, hogy semmi értelme tanulni, akkor tanulnék helyette? Vagy beiratnám egyetemre?
Ahogy írtam, ez egy hozzáállásbeli kérdés, nem csak arról szól, hogy valaki nem szexel, és az én kérdésem, hogy a szülő próbálna-e ezen változtatni.
"Nőt szerezni neki nem az én dolgom"
Kivancsi lennek, hogy egy indiai szulo is igy velekedne-e :)
38F incel
Az incelseg akkor alakulhat ki, ha az illeto genetikailag ronda. Tehat nem arrol van szo, hogy pl. rosszul all a haja, hanem hogy alacsony, rossz a csontozata, nem eleg helyes, tulsagosan vekony (nem tud hizni), stb. Tehat olyan problemaja van amin sajnos nem lehet segiteni.
Korabban azert nem voltak incelek, mert alacsonyabbak voltak a nok igenyei illetve a kulsosegek hianyat lehetett kompenzalni. Ma mar ez nem igy van. A kulso lett a legfontosabb tenyezo valoszinuleg a közösségi mediumok megjelenese miatt.
Ma mar nagymertekben meghatarozzak a nok azt is, hogy a ferfinek hol a helye a tarsadalomban. Az egekig tudnak emelni egy luzer de jokepu pasit es a melybe tudnak taszitani egy rendes sracot, akinek nem volt szerencseje a genetikaban.
Ez egyre csak rosszabb lesz es rovidtavu megoldas nem igen van. Esetleg probaljon meg elmenekulni az orszagbol. De ne nyugatra. Ott meg ennel sokkal rosszabb a helyzet. Az USA-ban es az UK-ban a feriak 40%-a meg siman szuz 30 evesen. Nalunk ez kb 20-25% korul van most.
Elofordulhat meg, hogy a fiad fakeincel, ami azt jelenti, hogy csak azt hiszi magarol, hogy incel. Ez eleg ritka esett szokott lenni, de eloforuldulhat. Azt higy ezt kideritsd nezd meg hogy kikert rajonganak ma a lanyok es nezd meg a fiadat, hogy legalabb valamilyen mertekben megfelel-e a kovetelmenyeknek. Ha nem, akkor incel.
Ezen a dolgon pszichologus es prosti nem tud valtoztatni. Baromsag amiket itt osszeirnak. Es egyebkent nem feltetlenul alakul ki bennuk nogyulolet. Szelsoseges esetben radikalizalodhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!