Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként hogyan reagálnál,...

Szülőként hogyan reagálnál, ha a 28 éves fiad kiejelentené, hogy ő "incel"? Próbálnál neki segíteni, ha egyáltalán látnál bármi megoldást erre?

Figyelt kérdés
Hibásnak éreznéd magad, vagy úgy gondolnád, ez inkább csak egy most divatos magyarázat egy problémára, ami mindig is létezett?

2022. nov. 14. 16:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
3%

39

Geomaxxing: a lehető legjobb nő felszedése ami teljes földkerekségen lehetséges. Ez azon alapszik, hogy fehér nyugati nőnek nyilván csak a Chad, viszont egy fehér nyugati pasi akit levegőnek néznek a fehér nők simán kaphat csinos ázsiai, afrikai vagy latin-amerikai nőt, mert önmagában az, hogy fehér már hatalmas előny náluk, plusz az, hogy a nyugati világból származik hiszen már anyagi, életszínvonalbeli előnyökkel jár önmagában.

2022. nov. 17. 10:30
 42/70 anonim ***** válasza:
96%

41, köszi

öhö... hát jó betegül hangzik:D

2022. nov. 17. 10:31
 43/70 anonim ***** válasza:
3%
Egyébként én is geomaxxolok már 7 éve a looksmax mellett és tökéletesen működik, a fehér nők bosszúságára :D
2022. nov. 17. 10:32
 44/70 anonim ***** válasza:
96%

lookmax? Az gondolom a kinézet tökéletesre tolása? Vagy vmi ilyesmi lehet..nem?

A fehér nők bosszúságára? Mert?

2022. nov. 17. 10:34
 45/70 anonim ***** válasza:
17%

44

Igen, a looksmax az amikor kihozod a genetikai adottságaidból a legjobbat például kondizás, diéta, öltözködés által. Nyilván az nem elég európai fehér nőhöz de geomaxxal karöltve a looksmax nagyon is működik. Sok ilyen példát láttam már, nagy utazó lévén főleg reptereken, fehér incel srác kézen fogva csini ázsiai vagy afrikai lánnyal.

2022. nov. 17. 10:38
 46/70 anonim ***** válasza:
3%
Ebből kifolyólag érhető módon a legrosszabb fekete vagy ázsiai incelnek lenni, őket még magamnál is jobban sajnálom, mivel én halászom el a nőket előlük.
2022. nov. 17. 10:39
 47/70 anonim ***** válasza:
17%

“ A fehér nők bosszúságára? Mert?”

Mert szeretnék kivonni forgalomból a csúnya pasik génállományát. Ha azt látják nem sikerül, iszonyatosan bosszantja őket. Vagyis az a tény, hogy a csúnya fehér pasi “csal”, kijátssza a rendszert :D

2022. nov. 17. 10:42
 48/70 anonim ***** válasza:
96%

47, te komolyan azt gondolod, hogy a nők kárörvendenek, ha te nem jutsz nőhöz, és kiakadnak, ha azt látják, hogy mégis?

Azt ugye tudod, hogy sneki nem törődik feleannyit sem az emberrel, mint ő maga önmagával? A dolgaid nagyrészét a külvilág észre sem veszi...

2022. nov. 17. 10:46
 49/70 anonim ***** válasza:
15%

48

Hát azért…láttam néhány érdekes női tekintetet amikor megláttak a model külsejű barátnőmmel. Mintha az lett volna a tekintetükben: kinek képzeli magát ez a kis nyomorék?

2022. nov. 17. 11:06
 50/70 anonim ***** válasza:
95%
49, elég durva kisebbségi komplexusod, van, szerintem fordulj szakemberhez.
2022. nov. 17. 11:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!