Anyám tönkreteszi a kapcsolatom, lelki terrorban tart. Bárhogy kérem, nem változtat semmin. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 17:39
21/36 anonim válasza:
Ma már ezt normálisnak gondolja az a generáció, eszükben sincs normálisnak lenni, mert ahhoz lusták. Meg van a nyugalmas mókuskerekük és nem akarnak kiszállni belőle. Azzal kompenzálják a nem létező jóságukat hogy szétbasznak. :D most ez így csúnya volt, de ez az igazság
22/36 anonim válasza:
És a kapcsolatod a falusi pletykaknak hisz??
23/36 anonim válasza:
20-as szomorú, de ő meg a testvéred ilyen. Ideje felnőni 34 éves vagy, meg kell húzni a határokat, a rokonaidat nem tudod megválasztani, de abban van választásod, hogy mennyire engeded be őket az életedbe.
Nem ártana egy pszichológus, ha ennyi idősen nem tudod őket kezelni!
24/36 anonim válasza:
Kapcsoaltot meg kell vele szakitani.
25/36 A kérdező kommentje:
23#igen, egy szakember biztos segítene ezt elfogadni és a helyén kezelni
2022. nov. 13. 22:29
26/36 anonim válasza:
remélem nem kapok lincselést, de a szülő ezen hozzáállásán szerintem nem igen lehet már változtatni. egy idő után egyre nehezebb alkalmazkodni a beidegződött reakciókhoz, innentől kezdve a leghasznosabb szerintem a végleges leválás.
27/36 anonim válasza:
Fel kell venned??? Miért kéne? Senki nem tart pisztolyt a fejedhez.
28/36 A kérdező kommentje:
A lelkiismeretem miatt veszem fel neki a telefont
2022. nov. 14. 10:23
29/36 anonim válasza:
34??? Azt hittem 21 max.
Nem kell felvenni, sem elmenni. Ignore, és probléma megoldva.
Tudom, mit beszélek, én ezt 22 évesen megléptem. Beszélgetek velük, persze... az időjárásról, pl.
30/36 anonim válasza:
28-as, ja ha neked jó, hogy tátott szájjal a f.... erdőbe, akkor nem szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!