Mennyi támogatást kaptatok a szülőktől az életkezdéshez? Gondolok itt bármire, lakás, önerő, első kocsi, esküvőre? Vagy ha idősebbek vagytok: mennyivel segítitek a gyerekeiteket? Normális, ha valaki semmit nem kap?
megkaptam volna anyám tizenéves autóját, ha nem töröm össze...
nem kell beszállnom a rezsibe és kapok valamennyi étel finanszírozást, illetve ha kell némi egyéb összeg, aminél nem kell sokat gondolni. összességében havi 200, de nagyon sajnálom, hogy nem kezdtem előbb dolgozni.
Semmit... ha, de miután elvesztettem a munkámat, és nem tudtam fizetni az albérletet mehettem volna a híd alá felőlük.
Hm, oké. Köszi.
Most már külföldön dolgozok, sokszorosát kapom az otthoni fizetésemnek - de érdekes, hogy megtalált az összes :D
Mondjuk nem érdekel, csak vicces.
Én egy XIII. kerületi 57 nm lakást és egy 2010-es Skoda Octaviat.
Tavalyelőtt lettem 22, akkor kaptam és költöztem külön.
Én nem kaptam, mert nagyon rossz az anyagi helyzetük. Férjem szülei jobb módúak, örököltek a férjem nagyszüleitől, de egyszerű buta emberek, úgy elköltötték a pénzt, hogy nincs látszata. Annyi a szerencsénk, hogy az egyik barátja jómódú és a lakásba az önerőt kölcsönadta. Így most törlesztjük az önerőt neki plusz a hitel, meg van egy 3 éves kisfiunk. Jogsi nagyon hiányzik meg autó, nagy könnyebbség lenne, de egyszerűen nem tudjuk sehogy sem kispórolni.
Nagyon nagy hátrány, hogy egy Isten háta mögötti kis faluban nőttünk fel. Diákmunka sem volt, nem tudtam tovább tanulni, szüleim etetni nem bírtak volna évekig. Így érettségi + szakma. Budapesten élünk már és legalább a fiunknak jobb lesz, ennek azért örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!