Mit csináljak ha nem akarok élni de a szüleim miatt nem tehetem meg?
Figyelt kérdés
Csak én vagyok nekik, de akkor is….nincs testvérem. Saját életem felett nem rendelkezhetek ezek szerint? Annyira tehetetlen vagyok, hogy megőrülök! Párom a fejemhez vágta hogy nyugodtan tegyem meg és szerintem is ez lenne a helyes lépés de ezzel a szüleimet kb élve el temetném… tudom.. szüleim nem is tudják hogy mennyire el vagyok már fajulva meg mennyire mélyen vagyok.2022. nov. 5. 11:53
21/46 A kérdező kommentje:
2022. nov. 5. 13:59
22/46 Thispain válasza:
Mielőtt megteszed, keserítsd meg az életüket, és tedd meg a többi dolgot is, amit nem tehettél meg.
23/46 anonim válasza:
Miért van hogy mindig akad egy barom, aki beleközt egy durván labilis emberbe? Erre gerjed a barom hogy hátha ő adja meg az utolsó lökést az öngyilkosjelöltnek? De, aki öngyilkos akar lenni is ír fórumra. De, aki öngyilkos akar lenni is beszél róla, csak sajnos legtöbbször nagy ívben szarik rá a környezete, és nem segít.
24/46 anonim válasza:
Korántsem...
A statisztika mást mond.
Csak figyelmet akar szerencsétlen.
Vagy full kamu az egész.
Azt mondja, 11 éves kora óta ez van. Senki se vette észre? Iskolában sem??? Ugyan!
Vicc. Amúgy kb mindenki leírta neki mit tegyen hogy jobb legyen, de továbbra is csak egyet fúj. Itt látszik hogy vagy kamu, vagy szimplán hülye.
25/46 anonim válasza:
A durva pszichiátriai problémádat nem tudjuk megoldani a gyakorin. Pszichiáterhez+pszichológushoz kell menned. Pont. Ne tegyél fel még 30 kérdést! Nem a névtelen fórumon van a megoldás!
26/46 A kérdező kommentje:
25. De észrevették. Amikor 11 éves voltam eltanácsoltak az általánosból és bekerültem egy speciális iskolába ahol erős gyógyszereket is kellett szednem. Ripedon, fevarin, stb. Nyilván nem a kisujjamból szopom ezeket. A gyógyszerek csak rontottak az állapotomon. Akkoriban gyakran hangoztattam a szüleimnek az öngyilkos szándékot és mindig az volt rá a válasz hogy akkor ők is megteszik. Úgyhogy megijedtem és nem nagyon mondtam többet. Gimibe kerültem, ott már biztosan nem szedtem semmilyen gyógyszert. Ott már úgy voltak vele a szüleim hogy “minden rendben van velem”. Orvoshoz se jártam màr akkor. Gyógyszert se szedtem. Volt egy iskolapszichológus akivel sokat beszélgettem és jófej volt, neki meséltem az ongyilkos érzéseimről de nem vette komolyan, azt mondta hogy ami gondolat az csak gondolat és akkor van baj ha tett is követi. Gimiből eljöttem. A bajaim (asperger stb) után kapom a szép kis támogatásokat, de kezelésre nem kell járnom, az állam sem várja el ezt. A szüleim azóta azt hiszik valahogy hogy minden rendben van. Amire rátesz egy lapáttal az is, hogy ezt mutatom. Valahogy nekik már sose tudnék megnyílni hogy mik járnak a fejemben.
2022. nov. 5. 14:43
27/46 anonim válasza:
Ez egyre szánalmasabb, több sebből vérzik...
28/46 A kérdező kommentje:
Akkor vèrezzen. Tök mindegy az ilyen érzéketlen embernek mint te.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
2022. nov. 5. 14:49
29/46 A kérdező kommentje:
Na mindegy lehet meg fogom banni hogy ennyire mindent kiraktam csak ma reggel megint nagyon ramjottek azok a gondolatok
2022. nov. 5. 14:53
30/46 anonim válasza:
Ahelyett hogy itt sajnáltatod magad, menj pszichiáterhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!