Mit csinàljak hogy a gyerekeim kijöjjenek a nevelő apjukkal?
Figyelt kérdés
1 hónapja eggyüt vagyunk szerelmemmel de a lànyaim nem szeretik.Folyton amikor ő vigyàz ràjuk sose hallgatnak rà,mindig amikor valamit kér tőlük azt mondják hogy "nem vagy az apàm,ne parancsolgass" de mind 2 ilyeneket mondd): nem tudom mit tegyek hogy jól kijöjjenek a gyerekeim a szerelmemmel,esetleg valami tipp?/:2022. nov. 4. 20:23
41/46 anonim válasza:
36, és két évig se suli, se orvos, semmilyen hivatal, ahol kiderült volna, hogy megvagy, és hol vagy?
42/46 anonim válasza:
kérdező, nem hinném, hogyha már ilyen nagy lányaid vannak kellene felügyelet, mint valami bölcsiben...A pasas előtt is tudtak a házban vigyázni magukra, nem? Elvégre az idősebbik is 16 éves, lassan már nagykorú. Nem olyan életképtelenek szerintem
43/46 anonim válasza:
Kérdező, tényleg ne csodálkozzz, ha a lányaid 2 meg 6 év múlva egy életre hátat fordítanak neked, mert ennyire viszket ott lent...
44/46 anonim válasza:
Na ezért sem kell gyerek. Oda az egész életed nem mindegy ki a párod mert feszt csak hisztérikáznak és elmarnak mindenkit. Jól nyakon kéne vágni őket.
45/46 anonim válasza:
44: legalább benned van annyi önkritika, hogy vagy ezért, vagy amazért, de nem szaporodsz, a kérdezővel ellentétben. Még ha az érveléseddel nem teljesen értek egyet, de azt tényleg becsülöm, hogy legalább nem vállalsz.
46/46 anonim válasza:
45
Igen eszembe sincs gyereket szülni. Soha nem is akarok nem akarom az én de még a gyerek életét is tönkre tenni. Van éppen elég lelkinyomorult a világon a sz*r szülők miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!