Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinàljak hogy a gyerekeim...

Mit csinàljak hogy a gyerekeim kijöjjenek a nevelő apjukkal?

Figyelt kérdés
1 hónapja eggyüt vagyunk szerelmemmel de a lànyaim nem szeretik.Folyton amikor ő vigyàz ràjuk sose hallgatnak rà,mindig amikor valamit kér tőlük azt mondják hogy "nem vagy az apàm,ne parancsolgass" de mind 2 ilyeneket mondd): nem tudom mit tegyek hogy jól kijöjjenek a gyerekeim a szerelmemmel,esetleg valami tipp?/:

#lány #Neveloapuka #Gyermekharag
2022. nov. 4. 20:23
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
98%
Gondolom minden egy két hetes/hónapos pasit hazaviszel. Durva hogy annyi nincs benned hogy az aktuális D.gó cimbijeid ne vidd haza. Minta anyuka 👏👏
2022. nov. 5. 01:27
 32/46 anonim ***** válasza:
98%
Azt hittem minden kósza csávót apunak, nevelőapunak címezni normális helyen nem szokás...
2022. nov. 5. 02:08
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

Egy hónap után?

Hát, bocsi, én sem viselném túl jól, hogyha egy négyhete ismert új pasas utasítgatna.

Halálosan nem érdekelne, ugyanis nemhogy nem az apám, de anyukámnak is egy épp aktuális fazon, akivel lehet, hogy összeköltözésig sem jutnak el :D

2022. nov. 5. 10:04
 34/46 anonim ***** válasza:
89%
Most lehet hogy rasszistának fogtok kikiáltani, de én eddig csak romáknál láttam hogy mindig éppen az az új apu, aki anyut kezelgeti....
2022. nov. 5. 10:09
 35/46 anonim ***** válasza:
56%
Igen,megnyugtatlak.Rasszista vagy.En is roma vagyok...kezdjem el sorolni en mit lattam egyes magyaroknal?? Az egyik magyar anyuka(ismerosunk) tudta,h az uj baszoja megujjazta a lanyat(a lany akarata nelkul)es tudod mit csinalt?!! Szult neki egy pulyat.ennyit errol.
2022. nov. 5. 10:17
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem, mikor 11 éves voltam, anyukám 3 hetes ismeretség után odaköltöztette hozzánk a pasiját, és annak a 12 éves lányát.

A "mostohatesóm" megkeserítette az életemet, az ágyamat összetörte, ollóval felvágta a kárpitot, a laptopomat kidobta az ablakon, az iskolai tankönyveket, füzeteket széttépkedte, és még sorolhatnám, mindig akkor csinált mindent, mikor nem voltak otthon a szülők, és ő elkezdett hisztérikusan sírni, hogy csak rá akarom fogni, a két szülő nekem esett, hogy én vagyok a szánalmas, hogy nem tudom őket elfogadni, majd mikor megemeltem a hangom, volt mostohaapám akkor pofont levert nekem.

Akkor aznap este elszöktem, 2 évig keresett a rendőrség eltűnt kiskorúként, pedig csak egy olyan rokonnál bujkáltam, akit mindenki utált, és náluk nem kerestek soha.

Egyszer hazamentem 14 évesen, akkor már egyedül volt anyám, kiderült, hogy rá 3 hónappal kivágta mindkettőt, mikor a csaj elkezdte őt is tönkretenni.

Erről ennyit.

Onnantól nem erőltette rám egyik pasiját sem.

2022. nov. 5. 10:38
 37/46 anonim ***** válasza:
88%
Képzeld, a cigányokkal nincs bajom ha normálisok, de én eddig tényleg csak cigány nőtől láttam ilyet, hogy az aktuális kant apunak hívatta a gyerekivel. Csórók havonta mást hívhattak apunak...
2022. nov. 5. 10:40
 38/46 anonim ***** válasza:
20%

Nekem sincs bajom a normalis magyarokkal,es ezuton megkerlek szepen,hogy ne ciganyozz,mert ez egy feher ember szajabol serto.Maradjunk a romanal.

36 jol tetted,hogy inkabb elmenekultel otthonrol.Egyebkent mikor dobta ki anyukad azt az ember,es a kis ivadekat? Mikor te megszoktel v mikor haza mentel,es kiderult,h nincsenek ott 3 honapja?

2022. nov. 5. 10:53
 39/46 anonim ***** válasza:
91%

#38, mikor hazamentem, a sokadik sokk után csak 2 nappal később tudott beszélni anyu.

Elszokesem után 3 hónappal később, volt a pszichiátrián miattam, voltak öngyilkos gondolatai, meg bűntudata is, a mai napig vannak, pedig ennek több, mint 20 éve.

2022. nov. 5. 10:56
 40/46 A kérdező kommentje:
10 nem lett csak neki nincsenek gyereki és amikor dolgom van szívesen vigyàz ràjuk (;
2022. nov. 5. 12:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!