Mit csinàljak hogy a gyerekeim kijöjjenek a nevelő apjukkal?
Egy hónap után?
Hát, bocsi, én sem viselném túl jól, hogyha egy négyhete ismert új pasas utasítgatna.
Halálosan nem érdekelne, ugyanis nemhogy nem az apám, de anyukámnak is egy épp aktuális fazon, akivel lehet, hogy összeköltözésig sem jutnak el :D
Emlékszem, mikor 11 éves voltam, anyukám 3 hetes ismeretség után odaköltöztette hozzánk a pasiját, és annak a 12 éves lányát.
A "mostohatesóm" megkeserítette az életemet, az ágyamat összetörte, ollóval felvágta a kárpitot, a laptopomat kidobta az ablakon, az iskolai tankönyveket, füzeteket széttépkedte, és még sorolhatnám, mindig akkor csinált mindent, mikor nem voltak otthon a szülők, és ő elkezdett hisztérikusan sírni, hogy csak rá akarom fogni, a két szülő nekem esett, hogy én vagyok a szánalmas, hogy nem tudom őket elfogadni, majd mikor megemeltem a hangom, volt mostohaapám akkor pofont levert nekem.
Akkor aznap este elszöktem, 2 évig keresett a rendőrség eltűnt kiskorúként, pedig csak egy olyan rokonnál bujkáltam, akit mindenki utált, és náluk nem kerestek soha.
Egyszer hazamentem 14 évesen, akkor már egyedül volt anyám, kiderült, hogy rá 3 hónappal kivágta mindkettőt, mikor a csaj elkezdte őt is tönkretenni.
Erről ennyit.
Onnantól nem erőltette rám egyik pasiját sem.
Nekem sincs bajom a normalis magyarokkal,es ezuton megkerlek szepen,hogy ne ciganyozz,mert ez egy feher ember szajabol serto.Maradjunk a romanal.
36 jol tetted,hogy inkabb elmenekultel otthonrol.Egyebkent mikor dobta ki anyukad azt az ember,es a kis ivadekat? Mikor te megszoktel v mikor haza mentel,es kiderult,h nincsenek ott 3 honapja?
#38, mikor hazamentem, a sokadik sokk után csak 2 nappal később tudott beszélni anyu.
Elszokesem után 3 hónappal később, volt a pszichiátrián miattam, voltak öngyilkos gondolatai, meg bűntudata is, a mai napig vannak, pedig ennek több, mint 20 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!