Mit tegyek ha nagyon hiányzik az anyukám?
Figyelt kérdés
Nem először vagyok itthon egyedül több napon át, ráadásul most az új kutya is lefoglal de még is nagyon hiányzik az anyukám és csak pár nap múlva jön haza. Mit csináljak? Nem tudom már semmivel lekötni a gondolataimat2022. nov. 4. 19:25
11/17 A kérdező kommentje:
#9 köszönöm :))
#10 holnap jönnek,nem hinném hogy annyira fura lenne hogy hiányzik az édesanyám :)
2022. nov. 4. 20:14
14/17 anonim válasza:
És teljesen igaz! Attól hogy már elmúltál 10 hiányozhat az anyukád, nekem is szokott rendszeresen amikor nincs itthon. Nagyon szeretjük egymást szeretek vele lenni:)
15/17 anonim válasza:
Ez aranyos szerintem :)
Én inkább páromhoz szoktam ennyire kötödni, ha van barátnőm.
Bár én elég hamar kerültem koliba is, de ott se volt fura, hogy nem találkozom szüleimmel. Ez is az élet része, hogy előbb utóbb elhagyjuk a szülői házat, ritkábban találkozunk velük.
Ha esetleg akarsz beszélgetni írj nyugodtan :)
16/17 H.B.Netta válasza:
Olvasgass kutyus oktató cikkeket. Nem olyan egyszerű ám őket nevelni és sok érdekes, vicces trükköt meg lehet nekik tanítani.
Kitartás, nemsokára hazaér :)
Aranyos vagy, remélem én is ilyen jó kapcsolatot fogok ápolni a gyermekeimmel.
17/17 anonim válasza:
Hamar el fog menni az idö, tekintve hogy hétvége az midnig gyorsan elmegy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!