Hirtelen nagyon hianyzik anyukam. Miert van?
Figyelt kérdés
16 vagyok, anya meg apa elvalt meg kis koromban,2 hetente apamnal toltom a hetveget, ahogt most is. Viszont amiota itt vagyok, nagyon hianyzik anya,mintha valami 6 eves kisfiu lennek reggel az ovodaba. Vannak vele most egeszsegugyi gondok, lehet azert, de mondom, nagyon fura mennyire hianyzik hirtelen. Valaki tipp miert?2021. jan. 1. 23:06
1/7 anonim válasza:
mert az anyukád. Ez egy természetes emberi dolog, hogy hiányzik neked.
3/7 anonim válasza:
Teljesen természetes. Nekem mindenképp:)
Nincs kőből a szívem, már külön házban lakom és van, hogy nagyon elkezdenek hiányozni a szüleim.
Simán rá tudsz írni messengeren, akár most is, és legfeljebb majd reggel elolvassa. Vagy hívd fel reggel,tényleg❤️❤️
19/L
5/7 anonim válasza:
Annyira jo lehet amyukadnak ,hogy ilyen kedves kisfia vam! Mindjart megzaballak!
Egy kisfiu anyukaja
6/7 anonim válasza:
Szerintem is teljesen normalis, az en szuleim is elvaltak es ugyanigy apukamnal 2 hetente hetvegen vagyok. 13-14 éves koromig napokig gyomorgorcsom volt ha eppen apukamhoz mentem mert nagyon hianyzott olyankor anyukam
7/7 anonim válasza:
Mert valószínűleg szenzációs anyukád van szoros kapcsolatot ápoltok. Az anya-fia kapcsolat szerintem eleve egy különleges kötelék. Hívd fel, írj rá, menj oda hozzá bármikor, bármi van. Teljesen normális amit érzel :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!