Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hirtelen nagyon hianyzik...

Hirtelen nagyon hianyzik anyukam. Miert van?

Figyelt kérdés
16 vagyok, anya meg apa elvalt meg kis koromban,2 hetente apamnal toltom a hetveget, ahogt most is. Viszont amiota itt vagyok, nagyon hianyzik anya,mintha valami 6 eves kisfiu lennek reggel az ovodaba. Vannak vele most egeszsegugyi gondok, lehet azert, de mondom, nagyon fura mennyire hianyzik hirtelen. Valaki tipp miert?

2021. jan. 1. 23:06
 1/7 anonim válasza:
100%
mert az anyukád. Ez egy természetes emberi dolog, hogy hiányzik neked.
2021. jan. 1. 23:10
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Reggel csörögj majd rá! :)
2021. jan. 2. 01:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen természetes. Nekem mindenképp:)

Nincs kőből a szívem, már külön házban lakom és van, hogy nagyon elkezdenek hiányozni a szüleim.

Simán rá tudsz írni messengeren, akár most is, és legfeljebb majd reggel elolvassa. Vagy hívd fel reggel,tényleg❤️❤️

19/L

2021. jan. 2. 01:41
 4/7 anonim válasza:
89%
ez nagyon aranyos
2021. jan. 2. 03:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Annyira jo lehet amyukadnak ,hogy ilyen kedves kisfia vam! Mindjart megzaballak!

Egy kisfiu anyukaja

2021. jan. 3. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is teljesen normalis, az en szuleim is elvaltak es ugyanigy apukamnal 2 hetente hetvegen vagyok. 13-14 éves koromig napokig gyomorgorcsom volt ha eppen apukamhoz mentem mert nagyon hianyzott olyankor anyukam
2021. jan. 8. 20:07
 7/7 anonim válasza:
100%
Mert valószínűleg szenzációs anyukád van szoros kapcsolatot ápoltok. Az anya-fia kapcsolat szerintem eleve egy különleges kötelék. Hívd fel, írj rá, menj oda hozzá bármikor, bármi van. Teljesen normális amit érzel :)
2021. jan. 19. 14:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!