Mi a véleményetek arról a férfiről (39), aki az anyjával (65) él együtt és nyáron meztelenül mászkál az anyja előtt a lakásban?
Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 15:22
22/30 anonim válasza:
Mi a véleményetek a meztelenkedős trollról?
23/30 anonim válasza:
Hogy piszok fantáziátlan: megerőltethetné magát ha már trollkodik.
24/30 anonim válasza:
Az is elég beteg, ha az anya egy zoknicserénél is magára zárta az ajtót, nehogy meglássa a fia...
Nyáron is zokniban meg hosszú nadrágban van az anyuka? Sosem mentek közösek strandra...?
Ott is vannak gondok anyuci fejében, az biztos... Beteg állat...
25/30 anonim válasza:
Az nyilván kamu volt... Miért kell mindent elhinni, amit itt olvasol?
26/30 anonim válasza:
Szerintem beteges. 36 vagyok, anyámmal élek, de soha nem mutatkozunk, nem is fogunk egymás előtt meztelenül mászkálni.
27/30 anonim válasza:
Ha ők így szokták meg 39 év alatt akkor egészségükre. Önmagában a meztelenség nem feltétlen erotikus töltetű szerintem.
28/30 anonim válasza:
Semmi egészségére ha nekik belefér. Végtére az anyja ő meg a fia. Fura ugyan.
29/30 anonim válasza:
Elég szánalmas hogy ennyi idősen még anyu nyakán él. Anyu meg szerintem már leszarja mit csinál. Legjobban annak örülne ha már rég lelépett volna és önálló lenne.
30/30 gergelice16 válasza:
Nekem furcsa lenne, ha a családom előtt meztelenkednék, de megértem, hogy van ahol ez természetes. Az pedig hogy az anyjánál él, a körülményektől függ, hogy gáz-e vagy sem. Ha azért él ott, mert nem tud felnőni, akkor gáz. Ha azért hogy gondozza beteg anyját, akkor kedves. De képesnek kell lennie elszakadni az anyjától. Ez fontos. Enélkül nem működhet egy házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!