Mi a véleményetek arról a férfiről (39), aki az anyjával (65) él együtt és nyáron meztelenül mászkál az anyja előtt a lakásban?
Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 15:22
11/30 anonim válasza:
Anno a főiskola mellett pizzafutárkodtam. Nem egyszer találkoztam olyan vevővel aki egy szál f@szban nyitott ajtót nyáron. Sok helyen hallatszott, hogy nem egyedül van, otthon a család is. Ez az ő dolguk, nekik ez a normális. Nekik valószínűleg nem annyira kínos az a helyzet, amikor egy szál semmiben fekszel a műtőasztalon addig, amíg át nem törölnek fertőtlenítővel és le nem takarnak. 34 évesen, két gyerekes apaként anyám a fenekemet is kitörölte. Kórházban feküdtem, nem volt szabad felkelni, rám jött a nagydolog. Anyám nővér volt egy másik osztályon. Kértem, hogy szóljon a nővérnek, de ő nem ért rá, így anyám hozott ágytálat. Próbáltam magamnak kitörölni, de nem ment. Anyám segített, látott mindent. Na és. Ő az anyám és ápolónő. Egy pénisz a sokból amit látott.
12/30 anonim válasza:
Megszokás kérdése. Te amúgy mindig idegeneknek fecseged ki a pasid családi, meg egyéb ügyeit, kérdező?
13/30 anonim válasza:
Nálunk soha nem volt tabu a meztelenség édesanyámmal. (Férfi vagyok) Mindig is természetes volt, hogy simán mászkálunk egymás előtt meztelenül, és még csak eszünkbe sem jut, hogy ez probléma lenne, vagy bármi köze lenne a szexualitáshoz.
14/30 anonim válasza:
Érdekes, a férfiaknak nem gond ez, hogy anyjuk látja a farkát. A nőknek meg igenis zavaró, hogy a pasijuk farkát rajta kívül más is látja mert ugye a farkuk nem olyan, mint a kezünk, hanem beledugják az említett nőbe.
15/30 anonim válasza:
Miért lenne gond, hogy az anyám látja? Ő volt az első, aki látta, ez miért változna felnőtt korban?
16/30 anonim válasza:
Mert már másra használod. Azért.
17/30 anonim válasza:
Az ő dolguk. Szerintem nem kell belemesélni semmi rosszat.
18/30 anonim válasza:
És, ha másra van használva, akkor már rejtegetni kellene az elől, aki egész életemben látta?
Inkább az a marha, aki bármiféle szexuális jelentést tud társítani ehhez.
19/30 anonim válasza:
18-asnál a pont! Sok lütyő magából indul ki.
20/30 anonim válasza:
Biztostan azt feltételezném róla, hogy érzelmileg éretlen, és én nem járnék vele. Jelenleg is érzelmileg nem levált férfival élek, és nem jó, nem kéne mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!