Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van bennem ez a kettős...

Miért van bennem ez a kettős érzés a költözés miatt ? Normális dolog, hogy félek a holnapi költözés miatt? 22/N

Figyelt kérdés

Holnap költözöm össze a párommal, a családomtól 2 km-re leszek, szóval nem lesznek tőlem távol.

Örülök neki egyrészt, hogy önálló éltem lesz , viszont félek is tőle. Szeretek itt lakni, megszoktam a szobám, a környéket, sok szép emlék köt ide. Szóval kicsit szomorú is vagyok. Normális érzés ez ilyenkor ?

Másrészt mostanában a párommal sem túl fényes a kapcsolatom, 5 éve vagyunk már együtt. Néha úgy érzem kihült a dolog. Szeretem, de a szerelem elmúlt ennyi idő után. Úgy érzem jót fog tenni az összeköltözés, hogy kiderüljön milyenek vagyunk, akkor amikor ketten élünk együtt.

Mit gondoltok?

2022. okt. 30. 21:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Már mindegy ,mivel felé cuccom el lett véve...

Igazából szakítani se akarok, mivel szeretem. Csak már nem olyan, mint régen.

2022. okt. 31. 08:24
 12/18 A kérdező kommentje:

Néha már unom a családom hulyesegeit is, amellett hogy szeretek is itt élni. Szóval maradni sincs kedvem. Úgy érzem jót fog nekem tenni, ha megtalasztalom, hogy milyen külön tőlük.

Egyébként teljes káosz van a fejembe, az érzések, gondolatok folyamatosan változnak. Sehol se találom a helyem azt érzem.

2022. okt. 31. 08:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Geljesen megertem en is es biztosan sokan masok is atestek ezeken a dolgokon.

Elhiszem hogy mar otthon se jo mennel is, mindenaron viszont megse kene.

Ha mar ugyis ossze vagy cuccolva ugyis eldontottad miert irtad ki a kerdest?

Miert ilyen onsorsrontoak az emberek? ( altalanos kerdes)

2022. okt. 31. 08:55
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
De miért költözöl össze vele, ha nincs rendben a kapcsolat???
2022. okt. 31. 10:54
 15/18 anonim ***** válasza:
68%

Sajjos elkell hogy keserítselek. Rosszabb lesz.

Sokszor van olyan, hogy két ember szerelemben van egymásssal.

Eldöntik, hogy összeköltöznek.

Ezzel sajnos vége is lesz a szerelemnek.

Ti viszont, már eleve nem is indúltok szerelemnel.

Úgyhogy itt nincs több kérdés.

2022. okt. 31. 11:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
22 évesen, ha azt mondod ez már nem az a nagy szerelem, mint régen szerintem ne költözz hozzá. A nyakamat rá, már csak a korod miatt is, hogy nem lesz mégegyszer 5 évetek.
2022. okt. 31. 14:36
 17/18 anonim válasza:
100%
Semmiképp nem szeretnélek befolyásolni, csak elmesélem az én sztorim röviden. Én másfél éve költöztem páromhoz 200 km-re, pedig már akkor is éreztem, hogy őszintén nem akarok menni. Akkor sem volt már nagy szerelem, de jól megvoltunk, szerettük egymást így gondoltam majd dolgozunk rajta. Dolgoztunk is egy hónappal ezelőttig, aztán 5 év után szakítottunk. Túl sokáig húztuk, mert attól féltünk nem lesz jobb. Én most is félek, hogy nem lesz új kapcsolatom és egyedül maradok, pedig csak 26 vagyok. Még a 26 is túl fiatal ahhoz, hogy bennragadjon egy langyos kapcsolatban, nemhogy a 22.
2022. nov. 1. 12:27
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is féltem, de legbelül tudtam, hogy jobb lesz így.

2,5 kilóméterre élek édesanyámtól, ha bármi van, gyalog is átérek 20 perc alatt.

Mióta különköltöztem, nagyon sokat javult a viszonyunk. A koronavírus járvány ideje alatt sokat veszekedtünk a bezártság miatt.

22F

2022. nov. 2. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!