Ki hogyan szabadult ki a szigorú és korlátozó szülő-gyermek kapcsolatból?
Várom az értelmes válaszokat😇
19L
Szerintem először próbálj meg beszélni a szüleiddel azokról a dolgokról, amiken változtatni szeretnél. Lehet, hogy meg tudnád őket győzni néhány értelmes dologgal kapcsolatban.
Ha ez nem működik, akkor a költözés a megoldás.
Ez sokban fugg attol, hogy miben es hogyan korlatoznak.
Talalj allast, gyujts amennyit csak tudsz, es utana koltozz el, csokkentsd a kapcsolatot a minimalisra. 23N
Nagyon viccesnek gondolja a helyzetet néhány hozzászolo. Örülök neki, hogy ti sose voltatok ilyen helyzetben, ne is legyetek már.
Egyébként én a mai napig velük élek, 21 éves vagyok, egyetemre járok (fogorvosi) így a nap legnagyobb részét vagy az egyetemen töltöm vagy a könyvtárban, és így elég kevésszer talalkozok anyukámmal, kevésszer is beszélünk. Igazából nem bánom, tisztelem őt mint ember, és szeretem de sose volt meg közöttünk az a tökéletes kapcsolat. Hasonló a szitu mint nálad, nekem sajnos apam se 100%as, vele már egyeltalan nem beszélek, nem el velünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!