Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A mai kisgyerekek felnőttként...

A mai kisgyerekek felnőttként mit fognak szólni, hogy a szülők (már aki..) kirakott róluk rengeteg kiskori képet a social médiára, és mindenki mindet tudott róluk?

Figyelt kérdés
Igazából az gondolkodtatott el, hogy ugye ők eleve ebbe nőnek bele, hogy természetes, ha minden sz@r ki van téve instagramra, facebookra. Emiatt lehet nekik is tök normális lesz, hogy ott virítanak majd a babakori képeik? Most itt nem arra gondolok, akik néha megoszt egy-egy fotót, hanem akik szinte mániákusan posztolgatnak. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2022. okt. 21. 13:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
95%

En azt azert nem hinnem, hogy semmit nem fognak szolni.

Az en 5 eves unokahugom is mar keri, hogy ne fotozzak, nem szeretne a kepeken szerepelni, tudja mi az a facebook, mert ott tartjak a kapcsolatot a nagymamaval, keri, hogy ne rakjak ki a kepeit. Es meg csak 5 eves.

Ez jellemfuggo. Van, akinek nem lesz ezzel baja, de a gyerekeknek egy ido utan van sajat velemenyuk es hiaba ebben nottek fel, attol meg nem feltetlenul fog neki tetszeni.

2022. okt. 21. 13:45
 12/31 anonim ***** válasza:
7%

Nem fognak szólni semmit.

Annyi mindent kiraknak az emberek, hogy a végtelen információ halmazban elveszik minden.

2022. okt. 21. 13:47
 13/31 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem semmit sem fognak szólni, mert túl hülyék ahhoz, hogy felfogják, mi a gond ezzel.
2022. okt. 21. 13:49
 14/31 anonim ***** válasza:
73%
Szegény gyerekek meg sem tudják magukat védeni a face es insta függő szüleiktől..ész nélkül dobálják fel a védekezésre képtelen gyerekek fotóit.Szarva le azt hogy az a gyerek egyszer tini illetve felnőtt lesz.Gusztustalan!Csak gondoljon mindenki bele ha annak idején a szüleitek ezt csinálták volna...ami felkerül a netre az fent is marad!Nem biztos hogy megfogják köszönni ezek a gyerekek ha idősebbek lesznek.Saját gyereke "megerőszakolása"a saját like vadász marhasága miatt.Undorító!🤢
2022. okt. 21. 13:55
 15/31 anonim ***** válasza:
86%

Nekem 13 évesem van, kb. havonta egy posztunk van, amivel "jelt adunk", hogy amúgy minden rendben felénk, meg tudom hogy sokakat érdekel a hogylétünk, mert keveset találkozunk. Csak ismerősök látják amit kiteszünk, és abban sincs semmi extra. Ha valamin szerepel a lányom, előtte átnézetem vele a posztot, és csak úgy megy ki, ha rábólintott, hogy rendben van :)

Nekem már lassan mindenkinek a követése le van állítva, mert annyi hülyeséget láttam már, hogy elég volt. Rendszeresen szelektáljuk az ismerőseinket, nem gyűjtögetünk. Szerintem lehet ezt normálisan csinálni. Ízléssel. Aki nagyon túlzásba esik, ott a szülő eleve több időt tölt a neten, mint kellene, a gyerek meg amit lát... Elképzelhető, hogy később egymás mellett ülnek majd szótlanul, némán, és osztják meg a sok hülyeséget a neten..

2022. okt. 21. 14:04
 16/31 anonim ***** válasza:
52%
Tökéletes anyag lesz osztálytársaknak bullyingra sajnos.
2022. okt. 21. 14:09
 17/31 anonim ***** válasza:
54%
Jelt adni úgy is lehet, hogy felhívod az illetőt havi 1x. Akit meg nem hívnál, annak kép se kell.
2022. okt. 21. 14:20
 18/31 anonim ***** válasza:
11%
Mi lenne? ők már ebben nőnek fel, teljesen megszokott nekik.
2022. okt. 21. 14:37
 19/31 anonim ***** válasza:
19%

Osztálytársak? 3 lány az ismerőse. :) Ő semmit nem posztol, a suli kényszerítette bele, hogy fent legyen a fészen, a digitális oktatás alatt. Nagyon örültem neki. A csoportokat használják, és ennyi. :)

Nálunk nem megy a családdal ez a priviben küldünk képeket dolog. Időnként van egy poszt h sütöttünk valamit, vagy merre kirándultunk és ennyi. Ha ebben bárki bármi élvezeteset felfedez, akkor nagyon kicsi az ingerküszöbe. Van ennél szaftosabb a neten biztosan, nálunk semmi extra tartalom nincs.

2022. okt. 21. 14:39
 20/31 anonim ***** válasza:
34%
Mire felnő,el telik már 15.év, ki a fene emlékszik már rá?
2022. okt. 21. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!