Szülők! Mennyi idő alatt tennétek ki az utcára a huszonéves gyereketeket, ha bejelenté ezt?
Figyelt kérdés
Fogjuk rá, hogy van egy huszonéves fiatok, aki még veletek él és dolgozó ember. Egyszer csak úgy jön haza, hogy felmondott a munkahelyén és innentől eldöntötte, hogy ő soha többé nem akar dolgozni, mert a dolgozást, mint entitást nem akarja soha többé az élete részének tekinteni így soha többé nem fog egy fillér bevételt sem szerezni magának és nem fog dolgozni semmit. Nagy valószínűleg ha utcára rakod sem változna meg a véleménye a dolgokról és lehet belehalna, mert még hajléktalanként sem kukázik vagy semmit nem tenne, hogy pénzt/élelmet szerezzen magának.2022. okt. 19. 17:05
71/72 anonim válasza:
Én is utálok dolgozni, de ennem kell, gyerekem elkell tartani, autót fenn kell tartani.. ez van.. én se azért dolgozok mert szeretek dolgozni... Dolgozna a faxom... De így tudok pénzt szerezni.. ha lenne pénzem üzletelésekből, én se dolgoznék ha eltudnám a családom tartani abból...
72/72 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!