Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek ennel tobbet,...

Mit tehetek ennel tobbet, hogy mihamarabb visszakeruljon a gyermek?

Figyelt kérdés

A gyermekem nevelocsaladhoz kerult. Gyermekemet rendszeresen latogatom, havonta talalkozok vele es mindig nagy a boldogsag kozottunk.

Az agressziv apjatol azota kulon koltoztem. A bantalmazo kapcsolatbol kikerulve, egyedul sikerult ujra talpra allnom. Allando munkahelyem es ketszobas lakasom van. 2 es fel eve, azaz a kezdetektrol latja a vezetoseg, hogy milyen boldog velem a gyermekem.

Egyszeruen nemtudom mit kellene tennem azert, hogy legalabb ketszer lathassam ot havonta. Raadasul egy felugyelo szemely is van velunk a talalkozokon.

Az onkormanyzat azt mondja, azert nem adnak tobb idopontot, mert a gyermeknek a hazafele uton es aznap delutan, reakcioi vannak.Akaratos, rugdoskodik es faradt.Masnapokon nem csinalja ezeket.

A talalkozoinkon nyugodt az egyuttlet, rajzolunk, gyurmazunk, nyugis jatekokat jatszunk. Azutan kozosen eszunk, jo etvaggyal eszi mindig a foztomet. Utana kis jatek es haza megy. Semmi faraszto nincs a talalkozon.

Szerintem a reakcioi azert vannak, mert egy kisgyermek maskent nemtudja kimutatni az edesanya hianyat, es ezert viselkedik igy.

A vezetosegol ezert nem kapok havi 2 talalkozot gyermekemmel.

Nemtudom mit kellene tennem, vagy mit tehetek.Hiszen a gyermekemnek ugyis lesznek reakcioi, hiszen boldog velem, szeret es mondja hianyzom is neki.

Ha a reakciokat nezi a vezetoseg, akkor evekig is elhuzodhat igy.

2022. okt. 19. 15:39
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
24%
Okkal vették el a gyereket. Bántalmazó kapcsolatba szül a sok proli. Miért akarod vissza? Hogy panelban lakjon a minimálbéres anyjával? Vagy vidéken? Hagyd ott s nevelőcsaládban és felejtsd el ez a legjobb amit tehetsz. Az ilyennek nem kell szülni ez van.
2022. okt. 19. 16:38
 12/33 anonim ***** válasza:
31%
Egyetértek, hagyd békén azt a szegény gyerekeit. Úgy sem kapod vissza soha, ezzel csak lelkileg terrorizálod hogy havi egyszer találkoztok. Hagyd békén, hagy felejtsen el. Hagy nőjön fel normális családban.
2022. okt. 19. 16:41
 13/33 anonim ***** válasza:
12%
Szégyen hulladék anya! Nem veszed észre magad? Lelkileg terrorizálod azt a nyomorult gyereket hogy elrángatod találkozgatni, amikor már pont be tudna illeszkedni a megszokott kerékvágásba. Nem vagy te anyának való.
2022. okt. 19. 16:50
 14/33 A kérdező kommentje:

Aki azt irja adjam orokbe, mondjak le rola v hogy miert szulnek nok egy bantalmazo csaladba.

1. Soha nem mondok le a gyermekemrol, es harcolok erte a vegsokig.

2. Ha egy no tudna elore hogy a kapcsolatuk bantalmazova alakul at nehany ev mulva, akkor ossze sem koltozne a ferfival, es gyermeket sem akarna az ilyen ferfitol. Sajnos ezt senki nemtudja elore.

2022. okt. 19. 16:50
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem adják vissza ha minden annyira rendben van? Nekik sem érdekük minél több gyereket ott tartani. Valami nem stimmel itt.
2022. okt. 19. 16:52
 16/33 anonim ***** válasza:
74%
Ha minden rendben lenne visszaadnák. Alkalmatlan vagy.
2022. okt. 19. 16:53
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem adják vissza?

Mi a teljes sztori? Lehet, tudok segíteni, de ez nem kerek így.

2022. okt. 19. 16:54
 18/33 A kérdező kommentje:
Hulladek anya ?
2022. okt. 19. 16:55
 19/33 anonim ***** válasza:
90%
Én is ilyen helyzetben voltam. Folyamatosan látogatott az anyám, és ilyeneket kérdezett ugye szereted anyát? Nem sokára anyával fogsz lakni.. csak traumatizált. Örülök hogy nem adtak vissza neki, mert olyan családhoz kerültem ahol szeretnek és egyetemre küldtek. Az igazi anyámmal sose lett volna ilyen kapcsolatom mint a mostani szüleimmel.
2022. okt. 19. 16:56
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Valaki linkelje már az előzményeket. Most már komolyan kíváncsi vagyok, mert a kérdező úgyis elmismásolja. Ő tökéletes anya, gyereket csak tökéletes anyáktól vesznek el.
2022. okt. 19. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!