Titeket nem aggasztana, ha túl sok fiúval/férfival venné körbe magát a 20 éves lányotok?
Láttam itt egy kérdést, amiben a kérdező kiírta, hogy a szülei folyton szóvá teszik neki, hogy nem beszélget az ellenkező nemmel, majd felsorolt egy csomó példát ennek a cáfolására. Lehet én vagyok a prűd, de nekem hirtelen soknak tűnt, hogy egyik estét X sráccal tölti, a másikat meg egy másikkal, közben meg más pasikkal is találkozgat kettesben, de egyik sem a párja ezek közül. Én lehet félreérteném a helyzetet szülőként.
Mit gondoltok? Ti hogy állnátok ehhez szülőként?
Ha tiltod a gyümölcsöt, csak még édesebb lesz.
Én szülőként rémtörténeteket mesélnék lányokról, akiket szerelemféltésből ölt meg valamelyik csávójuk. Had legyen utólagos értelme szerencsétlen haláluknak és legyen ez tanulság is a fiuknak.
Van pár ilyen eset a magyar kriminalisztikában is minden évre jut néhány.
"Tarsadalmi berogzodes" 😭
Tudodmit, inkabb legyen 10 palival a lanyom mint ilyen agyalagyult liberalis legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!