Mit szólnál, ha megtudnád, hogy a 20 éves lányod úgy jött össze a vele körülbelül egyidős párjával, hogy a párja még együtt volt az azóta már exével és a lányod ezzel teljes mértékben tisztában volt?
/Elméleti kérdés/
Tehát a párja együtt volt az exével, amikor összejött a lányoddal. A lányod meg erről még tudott is. Még az az infó van, hogy a lányod párjának az előző kapcsolata már a végét járta, amúgy is szakítani akart a volt barátnővel, mert az mindenkire, beleértve a srác férfi munkatársaira is féltékeny volt. Végül egyébként tényleg a lányod párja szakított az exszel. Illetve a lányod nem ismerte látásból sem az exet, szóval nem egy barátnője párját "szedte el"
Változna-e ezek után a véleményed a lányodról? Hogy állnál a párjához ezeknek az információknak a birtokában? Egyáltalán mit gondolnál a helyzetről? Megmondanád-e a véleményedet?
Nekem nem a lányom, csak az ilyen korú kishúgom csalta meg a vőlegényét egy válófélben lévő pasassal, aztán szakított a vőlegényével. (A pasival aztán nem lett semmi komolyabb.)
Nem ítélkeztem. Tudtam, hogy szar volt a kapcsolatuk, a vőlegénye érzelmileg bántalmazta. Úgy voltam vele, ha ez kellett neki ahhoz, hogy végre kilépjen egy mérgező kapcsolatból, akkor megérte. Annak ellenére, hogy én nem így működöm.
Ugyanígy a gyerekem felett sem ítélkeznék.
#1 Teljesen érthető nézőpont.
Itt ebben a szituációban viszont a lány szingli volt, a párja meg vele csalta meg az exét, úgy, hogy a lány tudott erről. Picit hasonló szituáció mondjuk.
Nem szeretem az ilyesmit, és ezt nem is titkolom. Szertintem aki egyet csal, az a többit is fogja később, tehát félteném a lányomat hogy ugyanúgy át lesz verve, mint az ex. Ha már úgyis szakítani akart a párja, akkor miért nem tette? Nem szeretem a liánozós embereket.
De amúgy semmi közöm hozzá. Ha a férfi normálisnak tűnik és a lányom boldog, akkor az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!