Titeket nem aggasztana, ha túl sok fiúval/férfival venné körbe magát a 20 éves lányotok?
Láttam itt egy kérdést, amiben a kérdező kiírta, hogy a szülei folyton szóvá teszik neki, hogy nem beszélget az ellenkező nemmel, majd felsorolt egy csomó példát ennek a cáfolására. Lehet én vagyok a prűd, de nekem hirtelen soknak tűnt, hogy egyik estét X sráccal tölti, a másikat meg egy másikkal, közben meg más pasikkal is találkozgat kettesben, de egyik sem a párja ezek közül. Én lehet félreérteném a helyzetet szülőként.
Mit gondoltok? Ti hogy állnátok ehhez szülőként?
" Én lehet félreérteném a helyzetet szülőként."
Értsd. Kit érdekel, hogy mit gondolsz, ha ilyen idióta vagy?
A becsületéért aggódnál :D ha autót lopok meg hazudok meg lopok akkor aggódj a becsületemért. Annak, hogy kivel és hányszor szexelek, semmi köze sincs ahhoz, hogy becsületes vagyok-e vagy sem.
Mondjuk valszeg nincs ilyen idióta a környezetemben, elvárok az ismerőseimtől egy intelligenciaszintet.
Fősulin sok csaj volt ilyen
Pár év és lenyugodtak, mind gyerekes már férj mellett
Szerintem hagyd ameg ésszel csinálja
26os, nagyon nincs igazad
Egy nonek igenis leassa a becsuletet ha koztudottan atmentek rajta sokan
Pasinál se normális, ha végigk*rta a fél világot. Miért lenne az? Bármilyen betegséget összeszedhetett. Az se normális, ha egy partnere se volt 30 éves koráig, de a 100 se okés.
És ha valaki csak így tudja élvezni az életet, az már régen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!