Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy elmehessek szakemberhez?
Korábban már fel-fel említettem nekik, hogy elszeretnék menni terapeutához, de ingerültek lettek és témát váltottak.
Traumatikus emlékek nem feldolgozása miatt szeretnék elmenni. Már nem bírom a rémálmokat és az elmékfeljövéseket.
Egyébként tényleg, házi orvos is tud adni beutalót, sztk, szóval nem kell fizetni, ha ez lenne a gond.
Esetleg nézelődj a környékeden, valahol biztos fel van tüntetve a szakemberek neve, rájuk tudsz keresni és általában találni értékelést . Én pl azzal szembesültem , pl bőrgyógyász, nogyogyasz stb teruleten, hogy magán és sztk szinten is ugyan úgy dolgoznak ugyan azok az orvosok. ( fogorvos miatt féltem az sztk dologtól ) . Tehát ugyan az az orvos sokszor ingyen is elérhető .
Ha a házi orvoshoz mész, hangsulyozd ki az emiatt keletkező tüneteket. Pl fáradtság, koncentráció hiány stb . Így komolyabban fogják venni . Lássak, hogy igen is zavarja a mindennapjaid. ( ezt csak azért javaslom, mert anno 20 évesen egyetem alatt jelentkeztem az orvosomnál hasonló tünetekkel, és nem igen akarta komolyan venni, nagy nehezen egy vervetelt kaptam, amiben “nem
Volt semmi különös “ , így ennyivel le volt tudva )
Sok sikert kívánok ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!