Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fáj már az elvesztésének a...

Fáj már az elvesztésének a gondolata is. Talán szakember kellene?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sokat gondolok arra,hogy mi lesz velem ha elvesztem anyát.Annyira erős a kapcsolatunk,hogy 23 évesen még mindig nem bírom itt hagyni,ő a legjobb barátnőm,a mindenem. Nagyon keveseknek van ennyire szoros kapcsolatuk.Minden nap elfognak ezek az érzések,és több hónapja emiatt depressziós és beteg vagyok lelkileg,sírok és dühös vagyok.Nagyon félek,hogy egyszer eljön ez az idő,és úgy érzem annyira közel áll hozzám,hogy vagy a hiányába halnék meg,vagy saját kezűleg végeznék magammal. Nem tudom élvezni a jelent,mert a jövő tudata rányomja a bélyegét. Hogyan tudnék ebből kikecmeregni? Csak szakember által, vagy ti is szoktatok így érezni? Mindig mesélem neki,hogy a legjobban az életemben az ő elvesztésétől félek,és hogy remélem én előbb elmegyek de csak kinevet és azt mondja,bolond vagyok..pedig tényleg komolyan gondolom. Ha csinálok róla egy képet,vagy videót,mindig rögtön arra gondolok,hogy csinálnom kell még többet, mert egyszer már nem láthatom és utána rögtön szomorú leszek.
2021. okt. 22. 16:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
23 évesen ez biztos szakemberért kiált! Ilyenkor már bőven a leválásnak kellene foglalkoztatnia, annak hogy hogyan tudsz függetlenedni tőle. Nem beszélve, hogy a tényleges elvesztése reálisan 30-40 év múlva kellene, hogy felmerüljön.
2021. okt. 22. 16:40
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Pszichologust felkereshetsz, ártani nem árthat.
2021. okt. 22. 16:43
 3/19 anonim ***** válasza:
78%
23 évesen ez már nem egészséges kötődés. Pszichológus mindenképp!
2021. okt. 22. 16:45
 4/19 A kérdező kommentje:
Mindig is ilyen voltam,csak rá szamithattam kiskoromtol kezdve, o nevelt fel..érdekes,apaval kapcsolatban nem szoktak ilyen gondolatok elojonni.
2021. okt. 22. 16:48
 5/19 anonim ***** válasza:
67%
Attól meg ez nem normalis
2021. okt. 22. 16:51
 6/19 anonim ***** válasza:
74%
Felnőtt vagy, csak magadra számíthatsz! Mindenkit az anyja nevel, de ettől nem depressziós, sír, dühös, hogy 100 év múlva el fog menni.
2021. okt. 22. 16:53
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem normális. Kérlek keress fel egy szakembert!
2021. okt. 22. 17:25
 8/19 anonim ***** válasza:
93%

Az,hogy kötődsz hozzá természetes.Egy család vagytok,és nem akarod elveszíteni.Senki nem akarja elveszíteni a szeretteit.

De az,hogy már most ilyen fiatalon temeted magadban és siránkozol utána beteges.Egyszer mindenki meg fog halni,tudom hogy ezt szar hallani.Ameddig még vagytok egymásnak örülni kell és nem azon agyalni,hogy mikor lesz az utolsó búcsú.Nem most,ha az egészsége,a kora és a szerencséje is úgy akarja.

Előbb vagy utóbb lesz családod (gondolom),vagy valakid az életben aki mellett nem érzed úgy,hogy egyedül maradsz ha ő már nem lesz.

Akkor is fogsz sírni.Akkor is fájni fog,és akkor sem fogod tudni megérteni ezt.A halált sem elfogadni,sem igazán megérteni nem lehet.

De együtt lehet élni vele,és együtt is fogsz tudni vele.Mert nem dobhatod el az életedet azért,mert egy másik már véget ért.

2021. okt. 22. 18:47
 9/19 anonim ***** válasza:
67%
Ha ennyi idősen nem tudsz normális kapcsolatot kialakítani, mert nem tudsz anyukádról leválni, az bizony pszichológusért kiált.
2021. okt. 22. 18:49
 10/19 anonim ***** válasza:
78%
Igen szakember segithet rajtad, de az anyudnak is kellene mélyebben elmagyaráznia dolgokat feléd.
2021. okt. 22. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!