Fáj már az elvesztésének a gondolata is. Talán szakember kellene?
12# a többség leissza magát minden héten... de attól az sem a nrmális pl.
attól mert az itt lévőknek rossz kacsolat van a szüleivel , nem mindenkinél áll ez fenn. Sőt sokaknál elég szoros a kötődés , és ezzel sincs baj.
A baj inkább az , hogy rossz dologra gondolsz pedig semmi baj nincs , próbáld évezni a társaságát , besegíteni és élvezni amíg tart.
Volt egy hasonló időszakom fiatalabb koromban. Nekem ez alvászavarként jött ki, egyszerűen nem tudtam elaludni, éjszakákon át voltam ébren. Mire egyszer aztán kiböktem anyának, hogy ez a helyzet, baromira félek, hogy elveszítem Őt.
Akkor jött az áttörés. Beszélgettünk, és mondta, hogy amíg tud velem lesz. Ellenben mire (remélhetőleg) elmegy, nekem lesz egy férjem, családom stb, akik sokat fognak nekem segíteni és itt lesznek helyette is :) Illetve ez az élet rendje.
Ekkor valami megváltozott, azóta is félek tőle, de valahogy megnyugtatott, amit mondott.
Kitartást, egyébként most 24 éves vagyok, van egy csodálatos férjem, egy fantasztikus kisfiam, akiket imádok! :)
( anya pedig minden 2. hétvégén nálunk van :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!