Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Helyesen csinálom ezt szerinte...

Helyesen csinálom ezt szerintetek?

Figyelt kérdés

Igazából az van, hogy az esetek többségében a szüleim nem jönnek ki a havi fizetésükből (olyan 350-400 ezer összesen, ebből 120 elmegy rezsire és albérletre). Apám minden nap legalább 2x elmegy a boltba.

Amikor elfogy a pénzük tőlem kérnek egy 20-ast, de én azt mondom nekik, hogy cserébe akkor fizetéskor adjanak egy 25-30 ezret.

2022. okt. 15. 19:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
24%

Ja van még egy alternatíva.

Nincs is utódodt, és másra vagy irígy akinek van, hogy mindent megad neki, előtted meg mártírkodik, vagy nem neked adja!

2022. okt. 17. 13:20
 42/63 anonim ***** válasza:
77%

Ja, ez a két verzió van nyilván, hogy vagy irigykedem, hogy engem nem tartanak el mamahotelben, vagy nincs is gyerekem 🤦‍♀️🤦‍♀️

Cica, én felnőttem, elköltöztem, élem a saját életem, le is szakadna a pofám ha anyám tartana el. Cserébe a gyerekem sem pumpol kamatokkal, neki is sikerült felnőnie minden téren. Ez az élet rendje, nem az, ha anyád fizeti a randijaidat is, csak mert a "csemetéje" vagy.

2022. okt. 17. 13:40
 43/63 anonim ***** válasza:
76%
Juj de téveszmés a kétpipás. Komolyan elhiszi hogy a szülő rabszolgaságot vállat a gyerekkel?
2022. okt. 17. 13:52
 44/63 anonim ***** válasza:
23%

Biztos an még több lehetőség is, de nem tartottam felsorolást, de szerintem jobban jársz ha nem cicázol egy 40 es pasit, amúgy már 18 éve különélek a szüleimtől, apám már nem is él.

Hat éve cseréletem a 25 nm-es éakásomat 110 nm-re és két kocsim van haver :D

Ettől függetlenül simán fizetem a keresztlányom táboroztatását, és a randiját is ha kell, a párom jogsiját, tanfolyamát, az anyám orvosát ha van miből.

A gyerekemét is fizetném, ha született volna már!

2022. okt. 17. 14:00
 45/63 anonim ***** válasza:
23%

Önzetlenséget vállal nem rabszolgaságot!

Ha a kettő között nem érzed a különbséget akkor még nem vagy fejben felnőtt!

2022. okt. 17. 14:02
 46/63 anonim ***** válasza:
77%
Az önzetlenséget nem érdemli egy kérdező féle önző féreg. És nem, a szülőnek sem kell elnézni mindent a kölykének.
2022. okt. 17. 14:15
 47/63 anonim ***** válasza:
22%

Nem elnézni kell, hanem nevelni, hogy ne legyen mit elnézni :D

Mondom, én hogy gyerekfejed van!

Nem vagy következetes, és türelmes sem.

2022. okt. 17. 14:24
 48/63 anonim ***** válasza:
24%

Nem értesz valamihez, és akkor dühöngsz itt, most erre mit lehet mondani?

Ne harcolj vele, mert már rég legyőzőtt?

2022. okt. 17. 14:26
 49/63 anonim ***** válasza:
85%

"Ettől függetlenül simán fizetem a keresztlányom táboroztatását, és a randiját is ha kell, a párom jogsiját, tanfolyamát, az anyám orvosát ha van miből."

Ezek egyszeri kiadások, es ha megteheti az ember akkor dönthet úgy, hogy átvállalja, kedvességből.

Az élősködés, miszerint a kérdező otthon él és rendszeresen egy kanyit se ad le, miközben dolgozik, es még kamatot is elvár, egy picit más, nem érzed?

Mellesleg nagy vagy a két kocsival, megy a fszméregetés látom :D mondjuk ez nekem is megvan, gyerekkel, nőként de mindegy, nem is az volt a kérdés hogy kinek nagyobb.

Cica.

2022. okt. 17. 14:27
 50/63 anonim ***** válasza:
18%

"Ezek egyszeri kiadások"

Jaj ez marhajó :D

Mindíg van valami "egyszeri", csak mindíg más néven, én ehhez ennyit tudok hozzáfűzni a tapasztalataim alapján...

2022. okt. 17. 14:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!