Helyesen csinálom ezt szerintetek?
Igazából az van, hogy az esetek többségében a szüleim nem jönnek ki a havi fizetésükből (olyan 350-400 ezer összesen, ebből 120 elmegy rezsire és albérletre). Apám minden nap legalább 2x elmegy a boltba.
Amikor elfogy a pénzük tőlem kérnek egy 20-ast, de én azt mondom nekik, hogy cserébe akkor fizetéskor adjanak egy 25-30 ezret.

Ja van még egy alternatíva.
Nincs is utódodt, és másra vagy irígy akinek van, hogy mindent megad neki, előtted meg mártírkodik, vagy nem neked adja!

Ja, ez a két verzió van nyilván, hogy vagy irigykedem, hogy engem nem tartanak el mamahotelben, vagy nincs is gyerekem 🤦♀️🤦♀️
Cica, én felnőttem, elköltöztem, élem a saját életem, le is szakadna a pofám ha anyám tartana el. Cserébe a gyerekem sem pumpol kamatokkal, neki is sikerült felnőnie minden téren. Ez az élet rendje, nem az, ha anyád fizeti a randijaidat is, csak mert a "csemetéje" vagy.

Biztos an még több lehetőség is, de nem tartottam felsorolást, de szerintem jobban jársz ha nem cicázol egy 40 es pasit, amúgy már 18 éve különélek a szüleimtől, apám már nem is él.
Hat éve cseréletem a 25 nm-es éakásomat 110 nm-re és két kocsim van haver :D
Ettől függetlenül simán fizetem a keresztlányom táboroztatását, és a randiját is ha kell, a párom jogsiját, tanfolyamát, az anyám orvosát ha van miből.
A gyerekemét is fizetném, ha született volna már!

Önzetlenséget vállal nem rabszolgaságot!
Ha a kettő között nem érzed a különbséget akkor még nem vagy fejben felnőtt!

Nem elnézni kell, hanem nevelni, hogy ne legyen mit elnézni :D
Mondom, én hogy gyerekfejed van!
Nem vagy következetes, és türelmes sem.

Nem értesz valamihez, és akkor dühöngsz itt, most erre mit lehet mondani?
Ne harcolj vele, mert már rég legyőzőtt?

"Ettől függetlenül simán fizetem a keresztlányom táboroztatását, és a randiját is ha kell, a párom jogsiját, tanfolyamát, az anyám orvosát ha van miből."
Ezek egyszeri kiadások, es ha megteheti az ember akkor dönthet úgy, hogy átvállalja, kedvességből.
Az élősködés, miszerint a kérdező otthon él és rendszeresen egy kanyit se ad le, miközben dolgozik, es még kamatot is elvár, egy picit más, nem érzed?
Mellesleg nagy vagy a két kocsival, megy a fszméregetés látom :D mondjuk ez nekem is megvan, gyerekkel, nőként de mindegy, nem is az volt a kérdés hogy kinek nagyobb.
Cica.

"Ezek egyszeri kiadások"
Jaj ez marhajó :D
Mindíg van valami "egyszeri", csak mindíg más néven, én ehhez ennyit tudok hozzáfűzni a tapasztalataim alapján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!