Gadrienn2016 kérdése:
Hogy kell helyesen, pormentesen sepregetni? Mindig száll a por! Anyámnak is kicsit de nem ennyire mint nekem. Mit nem csinálok jól?
Figyelt kérdés
Szeretném jól csinálni!#sepregetés #pormentesen
2020. febr. 29. 11:58
1/5 anonim válasza:
Figyeld meg anyádat hogy csinálja ,
2/5 anonim válasza:
Lassabb mozdulatokkal söpörj. Ha sok a por, akkor spricceld le egy kis vízzel. És úgy söpörj. Igaz, utána ki kell mosni a partvist, vagy söprűt, mert rátapad. Jobb ötletem nincs. Vagy sepregess sűrűbben. Kizárt, ha naponta felsepersz a konyhában, vagy előszobában, annyira durva por lenne. Végső eset: porszívó, kipattintva a porszívófej kefés részét.
3/5 anonim válasza:
Én a tollseprűt (ami nem toll, hanem ez a színes műszálas izé) kicsit be szoktam nedvesíteni.
4/5 anonim válasza:
Porszívó. A seprű csak felkavarja a port nem fogja összegyűjteni.
5/5 anonim válasza:
Húzni kell a szerszámot, majd amikor előtted van, akkor felemelni, de úgy, hogy a szálak ne rugózzanak be, mert akkor vered fel a töményen ott lévő port.
Ha inkább magadtól eltolod, mint a havat, akkor pedig végképp semmi mást sem csinálsz, csak felvered.
A partvissal egy kicsit nehezebb elrontani, mert rövidek a szálai, de ha azzal is kapkodva rakosgatod, akkor az is csak egy turbulens levegőt fog kelteni.
Magyarul a kulcs, a türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!