Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A vejem nem adja vissza a...

A vejem nem adja vissza a pénzt amit kölcsön adtam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A lányom 6 éve házas vele, közös gyerekük nincsen, a vejem első házasságából való lányát nevelgetik (13 éves).

Felhívott a vőm hogy kellene 290.000 ft kölcsön, hogy meg tudja venni a telefont a kislánynak mert csúfolják az iskolában. Megbeszéltük hogy 2 hónap múlva visszaadja. Azóta 4 hónap telt el és semmit sem láttam belőle. Amikor megkértem hogy már ideje lenne vissza adni, rámförmedt : Hát maga nem tud semmit sem venni az unokájának? Hagyjon engem békén.

Meglepődtem mert nem ez beszéltük meg , és nem gondoltam hogy így kiabálja velem. A lányom meg csak hallgat.

Nekem meg a pénz a vésztartalékomból lett kivéve, mert azt hittem hogy vissza kapom..

2022. okt. 14. 20:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
A vejed első házasságából született lánya nem az unokád.
2022. nov. 10. 19:35
 22/23 anonim ***** válasza:
Egyébként mi lett a vége? Sikerült meg beszélni hogy vissza törlessze kultúráltan?
2022. nov. 11. 07:51
 23/23 anonim ***** válasza:
Engem is erdekel!
2022. nov. 11. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!