Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A vejem nem adja vissza a...

A vejem nem adja vissza a pénzt amit kölcsön adtam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A lányom 6 éve házas vele, közös gyerekük nincsen, a vejem első házasságából való lányát nevelgetik (13 éves).

Felhívott a vőm hogy kellene 290.000 ft kölcsön, hogy meg tudja venni a telefont a kislánynak mert csúfolják az iskolában. Megbeszéltük hogy 2 hónap múlva visszaadja. Azóta 4 hónap telt el és semmit sem láttam belőle. Amikor megkértem hogy már ideje lenne vissza adni, rámförmedt : Hát maga nem tud semmit sem venni az unokájának? Hagyjon engem békén.

Meglepődtem mert nem ez beszéltük meg , és nem gondoltam hogy így kiabálja velem. A lányom meg csak hallgat.

Nekem meg a pénz a vésztartalékomból lett kivéve, mert azt hittem hogy vissza kapom..

2022. okt. 14. 20:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Milyen unokának? Semmi közötök ahhoz a kislányhoz, báris vérszerint és nem vagytok kötelesek támogatni. A lányoddal beszélj. Mond meg neki, hogy a pénzt tessék visszaadni vagy addig ne is jöjjenek. A férj pedig vegyen vissza az arcából!
2022. okt. 14. 22:32
 12/23 anonim ***** válasza:
87%

7

Pont nagyon sokszor a szegényeknek kell a legdrágább telefon hogy ő megmutathassa.

Sajnos ismerek ilyet.

2022. okt. 14. 23:40
 13/23 anonim ***** válasza:
92%
Ezt elfelejtheted. Nem írtatok róla papírt, ergo nem tudod bebizonyítani, hogy adtál.
2022. okt. 15. 07:34
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Előre keleltt volna gondolkodni és papír róla.
2022. okt. 15. 14:55
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Tanulópénz. Többet ne adj semmire!
2022. okt. 15. 16:13
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Jól átvert (akinek két nap különbséggel van/nincs ennyi pénze az sumákol), a lányod meg asszisztál hozzá, én a helyében mlységesen elsüllyednék szégyenemben, és törleszteném a fizetésemből. Mi az, hogy a lányod se adja vissza, és csak lapít, mikor ilyen kijelentéssel reagál a férje a kölcsönre?

Nem szégyelli magát ő is?

Ha nincs róla papír, bottal ütheted. Hozzám be nem tenné a lábát ezek után egyik sem! Nem a pénz miatt, hanem emiatt a hazug csalás miatt. Eljátszotta mindkettő a becsületét.

2022. okt. 16. 05:25
 17/23 anonim ***** válasza:
22%

Az unokádra lett fordítva a pénz nem?

Elég gáz, hogy ebből ügyet csinálsz.

Spórold vissza szépen a nyugdíjadból, meg lassan kezdj el gondolkodni, hogy mivel leped meg karácsonyra.

2022. okt. 18. 09:48
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

17/17 Én úgy veszem le ha kérnék valakitől,kutya kötelességem vissza adni időre.

Ha ezt nem tudom teljesíteni akkor felhívom és meg mondom mi az oka és esetleg 2 részletben adhatnám e .

Ha adok akkor magamtól adok nem kérnek.

Egy ennyi idős gyereknek nem kell ilyen drága telefon.

De hidd ez olyan zavaros ez a történet hogy biztos hogy el sunyitották a pénzt és nem a gyerekre lett költve.

-Én velem csinálná meg valaki az biztos a fogait masnap kiköpködné.

A pontos esetet nem tudjuk de szerintem a kérdezőt "apuka" le nyúlta pénzel és a lánya is tudja .

Vagy már felhívta volna 5ször hogy el nézést kérjen.

2022. okt. 18. 16:53
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett amúgy a vége a sztorinak sikerült meg beszélni?
2022. okt. 18. 16:54
 20/23 anonim válasza:
Amúgy csak nekem fura az, hogy egy nagymama ismeri a gyakori kérdéseket és tud helyesen hosszú szöveget gépelni?
2022. okt. 18. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!