A vejem nem adja vissza a pénzt amit kölcsön adtam. Mit tegyek?
A lányom 6 éve házas vele, közös gyerekük nincsen, a vejem első házasságából való lányát nevelgetik (13 éves).
Felhívott a vőm hogy kellene 290.000 ft kölcsön, hogy meg tudja venni a telefont a kislánynak mert csúfolják az iskolában. Megbeszéltük hogy 2 hónap múlva visszaadja. Azóta 4 hónap telt el és semmit sem láttam belőle. Amikor megkértem hogy már ideje lenne vissza adni, rámförmedt : Hát maga nem tud semmit sem venni az unokájának? Hagyjon engem békén.
Meglepődtem mert nem ez beszéltük meg , és nem gondoltam hogy így kiabálja velem. A lányom meg csak hallgat.
Nekem meg a pénz a vésztartalékomból lett kivéve, mert azt hittem hogy vissza kapom..
7
Pont nagyon sokszor a szegényeknek kell a legdrágább telefon hogy ő megmutathassa.
Sajnos ismerek ilyet.
Jól átvert (akinek két nap különbséggel van/nincs ennyi pénze az sumákol), a lányod meg asszisztál hozzá, én a helyében mlységesen elsüllyednék szégyenemben, és törleszteném a fizetésemből. Mi az, hogy a lányod se adja vissza, és csak lapít, mikor ilyen kijelentéssel reagál a férje a kölcsönre?
Nem szégyelli magát ő is?
Ha nincs róla papír, bottal ütheted. Hozzám be nem tenné a lábát ezek után egyik sem! Nem a pénz miatt, hanem emiatt a hazug csalás miatt. Eljátszotta mindkettő a becsületét.
Az unokádra lett fordítva a pénz nem?
Elég gáz, hogy ebből ügyet csinálsz.
Spórold vissza szépen a nyugdíjadból, meg lassan kezdj el gondolkodni, hogy mivel leped meg karácsonyra.
17/17 Én úgy veszem le ha kérnék valakitől,kutya kötelességem vissza adni időre.
Ha ezt nem tudom teljesíteni akkor felhívom és meg mondom mi az oka és esetleg 2 részletben adhatnám e .
Ha adok akkor magamtól adok nem kérnek.
Egy ennyi idős gyereknek nem kell ilyen drága telefon.
De hidd ez olyan zavaros ez a történet hogy biztos hogy el sunyitották a pénzt és nem a gyerekre lett költve.
-Én velem csinálná meg valaki az biztos a fogait masnap kiköpködné.
A pontos esetet nem tudjuk de szerintem a kérdezőt "apuka" le nyúlta pénzel és a lánya is tudja .
Vagy már felhívta volna 5ször hogy el nézést kérjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!