Mit csináljak, ha a gyerekem egyszerűen nem akar tanulni?
Fogadd el őt ilyennek.
Amivel tudsz rá hatni esetleg az az, hogy kevesebb barátja lesz így, ha szégyenbe kerül az osztályban, hogy ő az, aki tele van rossz jegyekkel. Sokkal kevesebben fognak így barátkozni vele, ha lemarad az osztálytól, kinevethetik, hogy alap dolgokat sem tud, ha épp ő felel, lenézhetik emiatt.
Egyedül lesz akkor, magányosan, kb. kiközösítve.
Szerintem ez egyáltalán nem hátrány, egyik barátomat sem úgy választom meg, hogy milyen jegyei vannak….
Aki kineveti, és ezért nem fog vele barátkozni az nem igazi barát.
Üdv: A jövendőbeli laza szülő
Az ilyen kérdéseknél jut eszembe, hogy a szobatársam testvére érettségi nélkül futárként előrébb van az életben, mint mi másodéves egyetemistaként.
Szeret vezetni, direkt olyan munkát keresett, ahol vezethet. 3 napot dolgozik reggeltől estig, 3 nap szabad. Mikor dolgozik aznap ingyen ételt is kap.
Mi meg itt szenvedünk a tanulással még 2-3 évig, szenvedtünk az elműlt 12 évben is, s gőzünk sincs, hogy mi lesz, ha végzünk az egyetemmel.
24.
Mit tanulsz, hogy ilyen kilátástalannak látod a helyzetet?
25
Közegészségügyi szolgáltatások és politikák.
20as de akkor nem lennél jó fej laza apuka :-(
És nem, nem olvastam. Unokabátyám mellett megtapasztaltam. A tvben is benne volt, amikor elkötötte az apja luxus autóját drogosan és ártatlant ölt.
Erre ráment a családja, a húgát onnantól kezdve bántották az iskolában, megalázták, verték, a szülei házassága ráment apu lazaságára. Az ártatlan család életének tönkretételéről ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!