Mit csináljak, ha a gyerekem egyszerűen nem akar tanulni?
Tudasd vele, hogy nem ő dönt. Amikor én gyerek voltam, a kedvezmények, engedmények mértéke a szabályok bezárásához kapcsolódtak. Minél kevesebb probléma volt velem, annál nagyobb szabadságom volt. Hamar rájöttem, hogy nekem ez csak jó, és igazán nem is volt így sok gondja velem az anyámnak.
A gyerekemnél is így van most.
Semmit.
Gondolom azért, mert nem érdekli az adott tantárgy.
Ha nem tetszik neki, ne erőltesd, persze ne bukjon meg.
Én is anno az összes földrajz-biosz dogát kipuskáztam, és mi lett?
Semmi….
Szerintem foglalkozzon azzal ami ŐT érdekli.
#1 Pórázon nem akartak tartani?
Elmebetegek az ilyen “szabály mániás” szülők….
Nekem sosem volt semmilyen szabály, mégis normális ember lettem.
Szabályokkal csak azt éred el hogy megutál.
#4, eléggé melléfogtál, mert cseppet se voltam pórázon, és az anyámat se utálom.
Ha te szabályok nélkül akarsz nevelni, akkor neked nem való gyerek, de meg is nézheted magad pár év múlva, ha mégis lesz.
nem kell tanulnia.
Úgyse attól lesz boldogabb, vagy lesz gazdagabb.
Miért ne lehetne szabályok nélkül értelmes embert nevelni?
Én egy laza jó fej fater szeretnék lenni, nem egy olyan akihez nem akar hazamenni, mert retteg az újabb szabályoktól :D
Majd később a munkahelyeken lesznek szabályok, de addig élje ki magát, mert csak egyszer gyerek, és igenis rosszalkodjon, mert ilyenek a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!