Miért várják el, hogy mindenről beszámoljak, amikor mindenre csak a szart tudják mondani?
Kb egy éve már nem mondok el semmit a szüleimnek, se jót, főleg nem rosszat, mert minden szavukkal csak lehúznak. A minap azt vágták a fejemhez, hogy milyen jó lenne, ha egyszer magamtól is beszélnék arról, hogy mi történik velem, nem mindig nekik kéne kérdezősködni.
Mégis miért várják el ezt? Elmondtam nekik, hogy kaptam egy pénztáros állást, azt mondták minek megyek, úgyse fogom bírni, szar vagyok én ehhez. 4.9-es lett az átlagom az egyetemen, miért nem 5.0. Új állást kaptam, ami jobban fizet, de home officeban dolgozok: miért nem megyek el rendesen dolgozni, miért fogyasztom itthon az áramot. Bemutattam a barátomat, miért nem ilyen olyan amolyan, úgyse szeret. Elmondtam, hogy több éve pánikbeteg vagyok, múltkor amikor hazajöttem a páromtól, benyögték, hogy ugye nem fogok itt pánikolgatni, meg sírdogálni.
De jo, hogy sokan jobban tudjak, hogy kerdezonek mit kene tenni, vagy mire van penze.
Kerdezo, mergezok a szuleid, ez igaz. Nem szukseges nekik beszamolnod semmirol. Attol, hogy otthon laksz, te TE vagy, egy onallo szemelyiseg. Es en is ismerem a panikbetegseget. Jelenleg terapeutaval beszelgetek minden heten egyszer. Es segit. Nem tanacsolok semmit, csak elmondom, hogy nekem bevalt.
"egyszer majd úgyis hiányozni fognak!"
Magyarázd már el, hogy kinek és miért hiányzik egy ilyen "szülő"!
"Magyarázd már el, hogy kinek és miért hiányzik egy ilyen "szülő"!"
- Öregszel te is, és idővel átértékelsz dolgokat.
- Az idő mident megszépít, majd meglátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!