Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért támogatja mindenben...

Miért támogatja mindenben annyira a családom a nővéremet?

Figyelt kérdés
A nővérem 24 én 22 vagyok. A nővérem nemrég végezte el az egyetemet, és most szinkrontolmácsként dolgozik, amitől a szüleim oda meg vissza vannak. Anyuék van hogy havi 2-3szor is meglátogatják a lakásában. Mikor hazaérnek arról mesélnek, hogy a nővérem párja milyen egy kedves, rendes, normális fickó és hogy milyen ISTENIEN főz, szakács a pali. A múltkor már olyat is mondtak, hogy alig várják, hogy unokázhassanak. Nekem meg mindig mondják, hogy vegyek példát a nővéremről, fejezzem be a sulit, aztán költözzek el, de ez nem ilyen egyszerű. Amikor a nővérem mondjuk a múltkor kölcsönkérte aputól a kocsit, mert az övé szervizben volt, apu simán odaadta, de nekem kb soha nem ad kölcsön apróbb dolgokat sem, mert “mindig tönkreteszem”, pedig nincs is mindig így. Szóval a nővérem mindenben támogatva van, szemben velem…

2022. okt. 2. 22:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
95%

Én meg a sikeres nővér vagyok, csak nálunk az van, hogy szerencsétlen lusta húgomat pátyolgatják folyton, az én erőfeszítéseim meg valahogy mindig teljesen természetesnek vannak véve.

Ha én megcsinálok, elvégzek, megoldok stb. valamit, az természetes, ha a szerencsétlen húgom, az meg nagy siker, ünnepelni, jutalmazni kell.

Nálunk van a másik véglet, cserélhetnénk egy időre. :D

2022. okt. 3. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!