Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szar embernek érzem magam,...

Szar embernek érzem magam, mert nem akarom hogy sokàig tartson màs érzett így?

Figyelt kérdés
Apukàm demens én àpolom és anyukâm.Màr évekkel ezelőtt is voltak tünetek de nem volt gondoltuk hogy betegség lenne. Most ebben illetve mâr tavalyi évben tagadhatatlanul kiütköztek a dolgok. Az elmúlt félévben odàig romlott hogy màr nem is nagyon kommunikál illetve nem tudja elmondani amit akar mellette sok minden más is van pl az agresszió stb. Vannak napok mikor màr reggel úgy ébredek , hogy azt kivànom ne tartson sokà , és nyilván zavar hogy a sajàt apàm halálàt várom.
2022. okt. 2. 20:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
29%
Nem lenne jobb tenni valamit az újabb és újabb kérdésnek álcázott panaszáradat helyett?
2022. okt. 3. 13:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó nem tudom mit àrtattom neked. Én nem tehetek róla ha màsok is ezzel küzdenek és kérdést tesznek fel.
2022. okt. 3. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!