Szülők! Ha megkéritek valami rendszeresre a gyereketeket (pl minden héten vigye ki a szemetet) de néha elfelejti, akkor szóltok neki, hogy csinálja meg, vagy bedurcizva leviszitek ti és leszidjátok amiért elfelejtette?
Így lesznek elkényeztetett, zsarnok felnőttek a gyerekekből.
Semmi felelősség! Még pátyolgatjuk is mert képtelen megcsinálni 1 feladatot amit rábíznak. Elfelejti? Eleg ha a tiktokot nyomja a telóján. Isten ments h szombat reggelre beírja h "fürdő"
Az enyémek is ilyenek voltak. Volt a fejükben valami dátum, pl minden szombat délelőtt fürdő takarítás, és attól nem lehetett eltérni, pont.
Amikor megcsináltam pénteken, akkor szombaton újra kellett, mert szombat a napja! Őrület - na, vajon miért gyűlöltem meg a házimunkát? Hát biztosan nem ezért a mániákus semmit nem lehet egy nappal előbb vagy később mentalitás miatt.
Ja, de :D
#19 magamra csinálok mindent én az ebéden kívül édesem, szövegértés :D De oda is írtam, hogy MAJDNEM mindent csinálok én és MAGAMRA, nem a családnak, nem a szomszed néninek, magamnak :D
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!