Hazug szülő? Mit tegyek? Mi az ami segíthet?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon rendes szomszédunk. Sokat segített nekünk, anyagilag is. Tegnap apám ahogy kiállt a kocsival meghúzta az ő kocsijukat és azt hazudta , hogy nem ő volt. Persze mindenki tudja , hogy hazudik!!! Szörnyen érzem magam . Bűntudatom van mert nem szóltam egy szót sem!
Még apámnak áll feljebb !
Állandóan ezen jár az eszem !
2022. okt. 1. 14:36
11/17 A kérdező kommentje:
10#
A kárt annak kell megfizetnie aki csinálta.
2022. okt. 1. 16:04
13/17 anonim válasza:
Jó esetben fizet a biztosító, tehát efelől ne aggódj. Apád viselkedésére nincs mentség, felnőtt ember nemigen fog változni már. Viszont te lelkiismretes vagy, és ez ritka. Maradj ilyen
14/17 anonim válasza:
Ha apad huzta meg a szomszed kocsijat, akkor ennek az apad kocsijan is nyoma kell legyen. Ezt megvizsgaltad? Nem vonom ketsegbe amit mondtal, csak furcsalom, hogy a nyomokrol nem beszel senki.
15/17 A kérdező kommentje:
A visszapillantóval húzta meg , azon nem sok látszik !
2022. okt. 1. 20:01
16/17 anonim válasza:
4: Értem, de erre nincsen ráhatásod, mert ő nem te vagy. Viszont a komplett család nevében meg tudod tenni azt, amit írtam, és a magad nevében is el tudsz határolódni tőle, ahogy írtam.
17/17 anonim válasza:
13: Kötelező biztosításnál a károkozó kell kitöltse a kárlapot, és akkor ő visszaesik a bónuszmálusz rendszerben, tehát nő a biztosítási összege a továbbiakban.
Enélkül nem fizet a biztosító, csak ha Casco-ja van a tulajnak...
Tehát ez egy etikátlan, törvénytelen gesztus, kárlap nélkül elhajtani a tetthelyről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!