Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hazug szülő? Mit tegyek? Mi...

Hazug szülő? Mit tegyek? Mi az ami segíthet?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon rendes szomszédunk. Sokat segített nekünk, anyagilag is. Tegnap apám ahogy kiállt a kocsival meghúzta az ő kocsijukat és azt hazudta , hogy nem ő volt. Persze mindenki tudja , hogy hazudik!!! Szörnyen érzem magam . Bűntudatom van mert nem szóltam egy szót sem!

Még apámnak áll feljebb !

Állandóan ezen jár az eszem !

2022. okt. 1. 14:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%

"mindenki tudja , hogy hazudik!!! Szörnyen érzem magam . Bűntudatom van mert nem szóltam egy szót sem!"

Ha anélkül is mindenki tudja, akkor ne edd magad, hogy nem szóltál. Csak döntsd el, hogy te nem leszel ilyen.

2022. okt. 1. 14:43
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ !
2022. okt. 1. 14:48
 3/17 anonim ***** válasza:
35%

Nem mindegy, ő volt-e? Ha sokat segített nektek, ti is viszonozhatjátok, megcsináltathatjátok neki attól függetlenül is, hogy ki okozta a hibát.

Ettől még ciki az apukád....

Esetleg mikor kész a javítás, elmondhatod a szomszédnak, hogy szerinted ki volt.

2022. okt. 1. 15:17
 4/17 A kérdező kommentje:

3#

Nekem nem mindegy ! Ne hazudjon a szemébe senkinek, főleg nem nekik!

2022. okt. 1. 15:26
 5/17 anonim ***** válasza:
15%
Akkor fizesd ki te a kárt.
2022. okt. 1. 15:30
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem én csináltam a kárt! Miért fizetnék én érte?!
2022. okt. 1. 15:40
 7/17 anonim ***** válasza:
17%
Ha ennyire bánt.
2022. okt. 1. 15:41
 8/17 anonim ***** válasza:
98%
Nem az bántja, hogy kár keletkezett, hanem hogy az apja így viselkedik...
2022. okt. 1. 15:42
 9/17 A kérdező kommentje:
Az is bánt , hogy káruk keletkezett . De az , hogy hazudott az teljesen kiborít ! Nem értem miért nekem kéne kifizetnem.
2022. okt. 1. 15:46
 10/17 anonim ***** válasza:
16%
Megnyugszik a lelked kicsit hogy legalább a szomszédnak a kára elhárul.
2022. okt. 1. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!