Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák, ti hogyan reagálnátok...

Anyukák, ti hogyan reagálnátok erre? Szerintetek hogyan illik viselkedni?

Figyelt kérdés
Nálunk családilag szokás a szombati ebéd (a férjem vasárnap dolgozik, ezért van szombaton) ilyenkor hazajönnek a gyerekek, a fiunk mostmár a várandós feleségével. A lányunk pedig ma hozta szóba, hogy a következőre elhozná a barátnőjét. Tudtuk, hogy van neki, mesélt is róla. Valamint azt még évekkel ez előtt mondta el, hogy leszbikus. De ő az első lány akit megismerünk, és szeretném jól csinálni. A lányom elmondta, hogy nem eszik halat, de minden mást nyugodtan főzhetek és higgyük, hogy kedvelni fogjuk. A fiam kedvesen megjegyezte, hogy “Szerintem karácsonyra nagyobb asztalt kaptok, mert már alig férünk el.” A férjemmel mi is mondtuk, hogy persze, mutassa be, és csatlakozzon a szombati ebédekhez. De kicsit félek ettől, mert a lányom mondta, hogy őt az apja egyedül nevelte, mert korán meghalt az anyukája, így nem igazán volt neki senki anya szerepben, én pedig amióta a fiam megszületett kb főállású anya voltam, és imádom a gyerekeimet, és mi nagyon összenőtt család vagyunk, ami nem szeretném hogy feszélyezze őt.

2022. szept. 24. 16:36
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
88%
19. Lehet, vagy nem..meg kéne varni amíg megismeri a lányt esetleg. Addig minek agyalni.
2022. szept. 24. 19:57
 22/47 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy ha már most ennyire szereted és pótanyuka akarsz lenni, az már lehet jó. :) csak még ne foglalkozz a magánügyeivel..
2022. szept. 24. 19:57
 23/47 anonim ***** válasza:
94%
Biztos sokat jelent nekik,hogy így mellettük állsz, szerintem örülni fog, hogy ilyen anyukája van a párjának.
2022. szept. 24. 21:10
 24/47 anonim ***** válasza:
98%

Nem csinálnék halat, és érdeklődnék.

Nem tolakodóan, mert magamból kiindulva egy nyíltan nekem szegezett kérdéstől visszariadok és két szóban válaszolok (introvertált vagyok), de kérdeznék tőle ezt-azt, főleg általánosságokat, beszélgetnék vele...

Nem kell túlgondolni :)

2022. szept. 25. 07:30
 25/47 anonim ***** válasza:
95%

Egyébként nekem is meghalt az anyukám elég fiatalon, és?

Ez semmiben nem feszélyez, legfeljebb annyiban, hogy sajnos hajlamos vagyok elpityeredni, amikor pl barátnőméknél vagyok, mert nekem már nincs anyukám, az övé meg olyan kedves, és hiányzik a sajátom.

Ciki nem ciki ez van, nem gép vagyok, hanem felnőtt, érző nő. :)

2022. szept. 25. 07:33
 26/47 anonim ***** válasza:
93%
Fogadd ùgy, mint ahogy anno a fiad baràtnőjèt.
2022. szept. 25. 08:04
 27/47 anonim ***** válasza:
91%
"csatlakozzon a szombati ebédekhez." Lehet nem akarják minden szombatjukat nálad tölteni. Én kedvelem anyósékat, de ha ők vagy anyámék állandóan programmá tennék a szombatot kiakadnék.
2022. szept. 25. 08:12
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi történt tegnap? 😄 (ha akkor történt)
2022. szept. 25. 09:53
 29/47 anonim ***** válasza:
36%
Semmi nem történt,tegnap kaptam tőle privát üzenetet hogy elakarja veszíteni a szüzeségét mondják neki pár dolgot,ászt hittem elájulok nem tudom mit szeretet volna vagy csak egy troll volt de azért írok hogy tudjátok rola
2022. szept. 25. 12:34
 30/47 anonim ***** válasza:
23%
Ja, nyilván azt várta, hogy néhány homofób ugrik majd a kérdésre, de nem jött be neki.
2022. szept. 25. 12:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!