Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák, ti hogyan reagálnátok...

Anyukák, ti hogyan reagálnátok erre? Szerintetek hogyan illik viselkedni?

Figyelt kérdés
Nálunk családilag szokás a szombati ebéd (a férjem vasárnap dolgozik, ezért van szombaton) ilyenkor hazajönnek a gyerekek, a fiunk mostmár a várandós feleségével. A lányunk pedig ma hozta szóba, hogy a következőre elhozná a barátnőjét. Tudtuk, hogy van neki, mesélt is róla. Valamint azt még évekkel ez előtt mondta el, hogy leszbikus. De ő az első lány akit megismerünk, és szeretném jól csinálni. A lányom elmondta, hogy nem eszik halat, de minden mást nyugodtan főzhetek és higgyük, hogy kedvelni fogjuk. A fiam kedvesen megjegyezte, hogy “Szerintem karácsonyra nagyobb asztalt kaptok, mert már alig férünk el.” A férjemmel mi is mondtuk, hogy persze, mutassa be, és csatlakozzon a szombati ebédekhez. De kicsit félek ettől, mert a lányom mondta, hogy őt az apja egyedül nevelte, mert korán meghalt az anyukája, így nem igazán volt neki senki anya szerepben, én pedig amióta a fiam megszületett kb főállású anya voltam, és imádom a gyerekeimet, és mi nagyon összenőtt család vagyunk, ami nem szeretném hogy feszélyezze őt.

2022. szept. 24. 16:36
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
70%
Nézd,nem leszek nepszerű, és leszögezném nem akarlak bantani. De! nem kell a pótanyjanak lenned. Eléggé túlgondolod a dolgot. Kedves hogy gondoskodó vagy, de ne legyél légyszi túl sok. Es jobb ha megbaratkozol a gondolattal, hogy külön családként sem a lanyodéknak sem a fiadéknak a gyerekkel nem biztos hogy kedvükre lesz az állandó szombati ebéd nálatok. Hú kicsit au rgyik kollrganőmre emlekeztetsz..biztos jóindulatú de iszonyat lefaraszt azzal hogy túlagyal mindent.
2022. szept. 24. 18:15
 12/47 020310192051759397 ***** válasza:
100%
Nem kell túl aggódni, túlgondolni. Legyetek velük kedvesek.
2022. szept. 24. 18:57
 13/47 anonim ***** válasza:
89%

Végre egy normális, kedves család!

N

2022. szept. 24. 19:04
 14/47 anonim ***** válasza:
91%
Először azt hittem, az a baj, hogy leszbikus, aztán, hogy nem eszik halat, de végül is az a baj, hogy talán megijed tőled, mert nem látott még anyukát?
2022. szept. 24. 19:20
 15/47 anonim ***** válasza:
26%

8

OFF

"Attól, hogy nincs anyukája, neked meg munkád"

Remélem, itt csak én kaptam sírógörcsöt... Az nem munka, hogy valaki a családjáról gondoskodik főállású anyaként?

11

Jót írtál sztem.

14

Szerintem jó helyen kapiskálsz {csekkoltam, tényleg így írják}. A kérdező (némiképp joggal) félhet attól, hogy ő egy úgymond nagyon jó anyuka (amolyan tyúkanyó) és a lányának a barátnője meg anya nélkül nőtt fel és ez túl nagy különbség lehet. De valószínűleg nem lesz semmi gond.

2022. szept. 24. 19:32
 16/47 anonim ***** válasza:
89%

" a kérdező (némiképp joggal) félhet attól, hogy ő egy úgymond nagyon jó anyuka (amolyan tyúkanyó) és a lányának a barátnője meg anya nélkül nőtt fel és ez túl nagy különbség lehet."

Ez csak feltételezés, agyqlás egy olyan dolgon ami vagy úgy van vagy nem.

2022. szept. 24. 19:40
 17/47 anonim ***** válasza:
96%
Az amikor azon agyalsz, hogy neki milyen problémája van és érezteted vele, vagy sajnálod, nem biztos hogy jól esne neki. Simán vedd úgy, hogy jön a lányod bnője és kajáltok egyet a többi úgyis jön magától.
2022. szept. 24. 19:41
 18/47 anonim ***** válasza:
72%

17

Lájk.

15-ös voltam

2022. szept. 24. 19:45
 19/47 anonim ***** válasza:
81%
15. Lehet, hogy a lánynak kellemetlen, de a kérdező ezzel nem tehet semmit. Attól csak még kellemetlenebb, ha olyan nagyon figyelni próbál rá. Nem kell mindent megoldani, nem lehet mindig mindenki érzéseire külön figyelni. Legyél természetes és kész.
2022. szept. 24. 19:51
 20/47 anonim ***** válasza:
61%

18-as Lájk.

17-es voltam. :D

2022. szept. 24. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!