Mi az oka, amiért így érzem magam?
Utolsó reménységem ez a kérdés, nagyon nehezen jutottam el idáig, hogy kiírjam.
Egy 19 éves srác vagyok. Jeles osztályzataim voltak egész középiskolai éveim alatt.. idén érettségizem, van 2 szakmám.
Vannak terveim a jövőre nézve, amiket már 3 éve elkezdtem megvalósítani. Ezen a nyáron elmentem diákmunkára, hogy eltudjam kezdeni a dolgot, amit tanultam, plusz megcsináljam a jogsit. Szenvedtem a pénzért, de megcsináltam.
Édes anyám "elkérte" az egész pénzt amit kerestem a nyáron. Nem vettem belőle magamnak semmit. Azt mondta : "Vissza lesz adva a pénzed, ne remegjél"
Ez lassan 2 hónapja lesz, de még mindíg nem kaptam vissza a pénzből semennyit. (250e ft-ról van szó)
Kérdésem az volna, hogy miért érzem magam rosszul ez miatt?
Velem van a baj, hogy az én logikám szerint én nem venném el a gyerekemtől a pénzt?
Sajnos anyám beteg. Öltöztetni, fürdetni, főzni,mosni, takarítani segítek neki.. már jópár éve.
Nem ritka, hogy az északa közepén felkelt valami jelentéktelen dolog miatt, és, ha álmos merek lenni még el is küld a francba.
A házban cigizik, és szagolnom kell.
Nincsen külön szférám. Szó szerint.
Sokszor ordibál velem és olyan szavakat mond rám, mint pl.: R@kos, b@zi, nyomorult, pusztulatos. Szerintetek ez normális?
Már egy éve elég rossz lelki állapotban vagyok, amin a pszichológus sem tudott segíteni. (Erről persze nem tudnak, hogy depressziós lettem miattuk)
És öngyilkos "akarok" lenni.
Semmi sem tesz boldoggá. Én vagyok a legviccesebb gyerek az osztályban, egész nap nevetek. Hazaérek akkor meg mindentől elmegy a kedvem.
Szerintetek velem van baj, hogy semmit sem mondok el nekik vagy velük? Állításuk szerint ők nagyon jó szülők. Én mégis titkolok előlük mindent. (Semmi rossz dolog.. sosem buliztam, cigiztem és semmi ilyesmi.)
Egyszer volt egy barátnőm. Hát elintézték, hogy ne legyen.
Ugyanazt a kabátot hordom már 5 éve. És vannak olyan dolgok is, ami gázabb,mint a kabát hordás 5 évig..
Őszintén nem is tudom miért írtam ezt ki.. Talán.. valaki elolvassa.. valakit érdekel.
Bármi javaslatot szívesen fogadok.
Viszont,ha lehet olyan írjon,aki hasonlóképp Volt gyerekkorában. (Csak azért, mert ő ténylegesen átérzi a helyzetet) persze, nyugodtan írhat bárki, félre értés ne essék.
Hát, ha eddig elolvastad: Köszönöm. Legyen szép napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!