Anyu miért következtet abból, ha "fiús" pulcsit hordok rögtön arra, hogy ez azért van mert transznemű, vagy minimum leszbikus vagyok? 20
Csak, hogy egy példát hozzak a sok közül:
Videochateltem vele a hétvégén a reggeli órákban, mert most nem utaztam haza. Nem is a koliba voltam, mert előző este egy srácnál aludtam, mivel elkezdett szakadni az eső és a buli után felvetette, hogy mi lenne, ha nem sétálnék fél órát egyedül az éjszaka közepén, esőben, hanem inkább legyek nála. És ja, mivel nem úgy készültem, hogy máshol alszok, így a srác pulcsija volt rajtam, én meg ébredés után nem sokkal beszéltem anyuval. Erre ő abból, hogy az a pulcsi volt rajtam arra asszociált, hogy biztos azért, mert pasinak érzem magam, vagy leszbikus vagyok... Azután, hogy a háttérben látszik, hogy az nem a koli, hogy mondtam, hogy kinél vagyok és mi az előzmény(tehát az ottalvás).....
Miért, mi ebben a logika..?
Kedves Kérdező!
Jajj, itt ne írj ki ilyeneket, mert szétszednek a válaszolók... Sajnos nem épp a legsegítőkészebb közösség ez a gyik, saját tapasztalatból mondom. 😅
(Persze tisztelet a kivételnek.)
Kérdésedre válaszolva: anyukád mennyi idős? Valószínűleg kicsit be van gyöpösödve a gondolkodása, legalábbis nem lehet túl modern.
Én biztos megmondanám neki a helyedben, hogy semmi ilyesmiről nincs szó, a fiúkat szereted, efelől megnyugodhat. Az meg, hogy mit hordasz nem számít semmit, ebben érzed jól magad/ez volt kéznél adott helyzetben, egyébként meg divat most a túlméretezett ruha és az is, hogy a fiúk rózsaszínben, a lányok meg fiúsabb cuccokban járnak, de ettől még nem lesz valaki automatikusan homoszexuális, ez nem ettől függ. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!