Miért zavarja anyámat, ha "transzneműekkel" barátkozok?
Ősszel töltöm a huszat. A hétvégén telefonáltam egy volt szobatársammal, akinek baráti társaságon belül van egy beceneve, ami pont férfinévnek tűnik. És anyu hallotta a beszélgetést, megkérdezte kivel beszélek, mondtam, hogy a volt kollégiumi szobatársammal, erre lecseszett, merthogy hallotta, hogy hogy szólítom, és hogy mennyire nem normális, hogy ilyen emberekkel beszélgetek, nem is lenne szabad barátkozni vele, ha már "b uzi", mert hogy rossz hatással lesz rám.
Aztán nem hitte el, hogy amúgy ez csak egy hülye becenév, de elgondolkodtam. Most tényleg ok a barátság megszakítására, ha kiderül egy ilyen másság? Egyáltalán miért zavarná anyámat, ha tényleg transznemű lenne a volt szobatársam? Miért akar beleszólni a barátságunkba?
Ezért nem tud nálunk apám a barátaimról. :)
Felnőtt is vagyok, semmi köze hozzá, egyébként meg rémesen előítéletes egy ember. Persze, neki az alkoholista, 8 általánost végzett barátai annyival nívósabbak.
Felnőtt vagy, meg kell tanulnod titkolózni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!