Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja anyámat, ha...

Miért zavarja anyámat, ha "transzneműekkel" barátkozok?

Figyelt kérdés

Ősszel töltöm a huszat. A hétvégén telefonáltam egy volt szobatársammal, akinek baráti társaságon belül van egy beceneve, ami pont férfinévnek tűnik. És anyu hallotta a beszélgetést, megkérdezte kivel beszélek, mondtam, hogy a volt kollégiumi szobatársammal, erre lecseszett, merthogy hallotta, hogy hogy szólítom, és hogy mennyire nem normális, hogy ilyen emberekkel beszélgetek, nem is lenne szabad barátkozni vele, ha már "b uzi", mert hogy rossz hatással lesz rám.

Aztán nem hitte el, hogy amúgy ez csak egy hülye becenév, de elgondolkodtam. Most tényleg ok a barátság megszakítására, ha kiderül egy ilyen másság? Egyáltalán miért zavarná anyámat, ha tényleg transznemű lenne a volt szobatársam? Miért akar beleszólni a barátságunkba?

2022. ápr. 3. 19:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
59%
10.: A kirekesztő ember nem lehet jó ember, ahogy mondod, épp ezért elfogadni sem szabad. Attól meg miért lenne jó, mert felnevelte? Ő szülte, kötekessége volt felnevelni.
2022. ápr. 4. 00:30
 12/32 anonim ***** válasza:
20%
Mondjuk mert nem minden fehér és fekete. lehet egy embernek kismillió jó tulajdonsága ezen kívül, és akkor az mind semmis, csak mert épp nem szereti mondjuk a melegeket?
2022. ápr. 4. 00:31
 13/32 anonim ***** válasza:
66%
12.: Miféle jó tulajdonsága? Alap, hogy vadidegeneket nem utálok csak úgy, mert másként élnek, mint én. Igen, tuti nagyon jó ember, csak azok a fene melegek r.hadjanak már meg szerinte ismeretlenül is. Jaj, hagyjuk már a meséket...
2022. ápr. 4. 00:49
 14/32 anonim ***** válasza:
15%

Most komolyan, nem hiszem hogy ennyire bonyolult dolgot írtam. Tegyük fel, hogy mellette pl minden nap a rászorulóknak osztogat ételt egy karitatív csoportnál, vagy épp állatmenhelyet vezet, vagy bármi haonló, és mellette nem szereti a melegeket.

Akkor most mond meg kérlek, jó vagy rossz ember?

Lehet ezt bármennyire csavarni akkor sem lehet kijelenteni senkire, hogy mert van egy rossz tulajdonsága akkor fix rossz lesz.

2022. ápr. 4. 00:52
 15/32 anonim ***** válasza:
76%
Semmi csavarás nincs benne, megmondom akkor is egyenesen: aki embereket utál ok nélkül olyanért, amiről nem tehetnek, az sz.r ember, tegyen mellé bármit is. Lehetek akármilyen kedves és segítőkész az idősekkel pl., de ha mellé egy fogyatékkal élőbe belerúgok pusztán azért, mert olyan amilyen akkor sz.r ember vagyok.
2022. ápr. 4. 01:17
 16/32 anonim ***** válasza:
16%

Na most akkor nyíltan lefogyatékosoztad a homoszexiálisokat, csak úgy zárójelben jegyzem meg.

De mindegy is, hiába próbálok rávilágítani a dologra, ha kötöd ennyire az ebet. De ennyi erővel majd ha valamiben valakitől segítséget kapnál, előtte gyorsan kérdezd meg, hogy ön utálja e ezt vagy azt vagy amazt, sé ha igennel felel utasítsd el a segítségét.

2022. ápr. 4. 01:22
 17/32 anonim ***** válasza:
73%

Hol? Egy példát hoztam fel, amit értettél te maximálisan, csak szándékosan magyarázod félre. Ismerem ezt a taktikát.

Az utálja-e ezt vagy amazt akkor nem probléma, ha OKKAL utálja, pl. a részeget, aki belekötött. Civilizált ember viszont nem utálkozik ok nélkül olyanok irányába, akik őt sosem támadták.

2022. ápr. 4. 01:33
 18/32 anonim ***** válasza:
8%

Arról nem tehetek, hogy nem sikerül szétválasztanod a kettőt, még példákkal se.

Ennyi erővel valaki nem szeri a macskákat, valaki nem szereti a kék színt valaki nem szereti az édességet. Egyik sem bántja, és nem sozt vagy szoroz az életében ha nem foglalkozik velük, mégse szereti. Most mert pont valamiért a melegeket nem szereti akkor már maga a sátán független attól hogy bármit tesz.

De tényleg ez ugyanaz amit a legelején írtam, hogy egyik oldalról a angy elfogadás, el kell fogadni mindent, azt viszont még véletlen sem lehet elfogadni, hogy valaki nem szereti őket. ( Na meg ugye ahogy melegségre modnják, hogy ja hát nincs oka, nem tehet róla, akkor azt is nehéz elfogadni, hogy valaki csak úgy nems zereti pket ok nélkül... ) Megint egyikre lehet mondani, hogy nincs oka, de el kell fogadni a másikra nem.

2022. ápr. 4. 01:38
 19/32 anonim ***** válasza:
89%

Sikerül az, csak szándékosan adod az értetlent.

A nagy különbség pedig az, hogy a kettő össze sem hasonlítható. A meleg az meleg, egyszerűen úgy alakult neki. Erről nem tehet, kb. annyi, mint utálni valakit azért, mert balkezes vagy szőke. Aki meg csak úgy utálkozik, az meg azért teszi, mert korlátolt. Miért nem tudja lesz.rni, ki hogyan él? Nem várhatod el bizonyos emberektől, hogy fogadják csak el úgy, hogy egyesek csak úgy utálkoznak irányukban nagy unalmukban és tudatlanságukban. Mellesleg ez a vénasszony nem is csöndben teszi, még a lányának is beleszólna az életébe, hogy kivel barátkozzon. Siralmas életfelfogás.

2022. ápr. 4. 01:54
 20/32 anonim ***** válasza:
12%
Látom nagyon de nagyon nem akarod direkt értelmezni. Az, hogy valamiért nems zereti, arról sem feltétlen tehet. Ezért próbáltam felhozni pár példát, amiknek szintén nincs úgymond gyakorlati részük, hogy ártott neki és ezért enm kedveli... De mindegy hiába is mert érzem ezt teljesen felesleges próbálni elmagyarázni.
2022. ápr. 4. 02:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!