Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja anyámat, ha...

Miért zavarja anyámat, ha "transzneműekkel" barátkozok?

Figyelt kérdés

Ősszel töltöm a huszat. A hétvégén telefonáltam egy volt szobatársammal, akinek baráti társaságon belül van egy beceneve, ami pont férfinévnek tűnik. És anyu hallotta a beszélgetést, megkérdezte kivel beszélek, mondtam, hogy a volt kollégiumi szobatársammal, erre lecseszett, merthogy hallotta, hogy hogy szólítom, és hogy mennyire nem normális, hogy ilyen emberekkel beszélgetek, nem is lenne szabad barátkozni vele, ha már "b uzi", mert hogy rossz hatással lesz rám.

Aztán nem hitte el, hogy amúgy ez csak egy hülye becenév, de elgondolkodtam. Most tényleg ok a barátság megszakítására, ha kiderül egy ilyen másság? Egyáltalán miért zavarná anyámat, ha tényleg transznemű lenne a volt szobatársam? Miért akar beleszólni a barátságunkba?

2022. ápr. 3. 19:34
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel egyetértek, senki magánéletére nem vagyok kíváncsi, orientációtól függetlenül.
2022. ápr. 26. 23:57
 32/32 anonim ***** válasza:
45%
Hát bocs de a sok idióta szerint egy fiatalt nem lehet befolyásolni.. dehogynem, itt van a lényeg.
2023. ápr. 18. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!