Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja anyámat, ha...

Miért zavarja anyámat, ha "transzneműekkel" barátkozok?

Figyelt kérdés

Ősszel töltöm a huszat. A hétvégén telefonáltam egy volt szobatársammal, akinek baráti társaságon belül van egy beceneve, ami pont férfinévnek tűnik. És anyu hallotta a beszélgetést, megkérdezte kivel beszélek, mondtam, hogy a volt kollégiumi szobatársammal, erre lecseszett, merthogy hallotta, hogy hogy szólítom, és hogy mennyire nem normális, hogy ilyen emberekkel beszélgetek, nem is lenne szabad barátkozni vele, ha már "b uzi", mert hogy rossz hatással lesz rám.

Aztán nem hitte el, hogy amúgy ez csak egy hülye becenév, de elgondolkodtam. Most tényleg ok a barátság megszakítására, ha kiderül egy ilyen másság? Egyáltalán miért zavarná anyámat, ha tényleg transznemű lenne a volt szobatársam? Miért akar beleszólni a barátságunkba?

2022. ápr. 3. 19:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
83%
Le tudja sz.rni? Le. Rá tartozik, ki milyen nemi életet él? Nem. Kényszeríti bárki is, hogy a másik nemi életével foglalkozzon? Nem. Akkor haladjon szépen tovább és ne szóljon bele abba, hogy ki kivel barátkozik. Ennyi. Csak ugye az ilyen típusnak nincs élete, azért foglalkozik a máséval. Biztos az a baja a vénasszonynak, hogy őt egy férfi se kényezteti.
2022. ápr. 4. 02:37
 22/32 anonim ***** válasza:
49%
Jó, látom úgymond már túl vagy azon a szinten mikor próbálnál értelmesen kommuniklni, ha nincs más ugye jön ez a része, lexarni aztán kész.
2022. ápr. 4. 02:48
 23/32 anonim ***** válasza:
75%
Milyen nincs más? Itt te nem tudod azt egyszerűen megérteni, hogy ép ember nem foglalkozik szimplán más magánéletével, max. csak akkor, ha korlátolt és vagy nincs sajátja. Ez ennyire egyszerű. Igen, le kell sz.rni, ahogy engem sem érdekel, hogy a szomszédaim, a munkatársaim, a barátaim mit csinálnak a hálószobájukban. Vagy akkor szebben, csak neked: mivel nincs közöm hozzá, így dolgom sincs vele.
2022. ápr. 4. 02:52
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

Nem, te vagy az aki csak végletekben gondolkodik, és rögtön elítél bárkit akinek esetleg valamiért nem szimpik a melegek. És kötöd az ebet, hogy márpedig akkor azonnal rossz emberek lesznek. és képtelen vagy elfogadni, hogy a angy elfogadásban azt is el kell fogadni, hogy valakinek nem tetszenek a melegek, és bizony ehhez enm kell őket ismerni, és hiába próbáltam rávilágítani olyan egyszerű példákkal, hogy pl valaki nems zereti a amcskákat, holott lehet egy macska sincs a körnezetében, szimplán csak nem szereti, ez ugyanigy benne lehet a melegekkel kapcsolatban bárkiben, hogy szimplán számára valahogy nem szimpatikusak és ennyi.

De ezt ugye nehéz elfogadni, hogy erről sem tehet, csak azt kell elfogadni hogy a melegségéről nem tehet valaki.

Az érem két oldala ugye, de érzem hiába is próbálok erre rávilágítani.

2022. ápr. 4. 02:58
 25/32 anonim ***** válasza:
56%
A korlátoltság ellen lehet tenni, okosodjon, művelődjön. Mellesleg az ilyen ember környezetében is vannak melegek, max. nem tud róla. Szálljon ki mindenki a másik magánéletéből, ehhez még nagy elfogadás sem kell.
2022. ápr. 4. 03:34
 26/32 anonim ***** válasza:
11%

Ti vagytok a korlátoltak, akik nem képesek a másik álláspontját elfogadni, csak szajkózzátok az LMBTQ lobbi által belétek szuggerált álláspontot, kritika nélkül.

Adva van egy édesanya, semmit sem tudtok róla, csak annyit, hogy nem szeretné, ha a lánya nem-heteroszexuálisokkal töltené az idejét. JOGA van ehhez a véleményéhez, ugyanúgy, mint nektek ahhoz, hogy ilyen társaságot akarjatok magatok köré.

Képzeljétek, utálom, ha egy férfinak bajsza van. Nem lennék hajlandó barátkozni velük! Akkor én most rossz ember vagyok, amiatt, hogy taszít a bajusz? A bajszosférfi-lobbi álljon ki a bajszosférfiak jogaiért, mert hogy jön ahhoz bárki, hogy utálja a bajszosférfiakat?

Sőt, utálom, ha egy nőnek tüsi haja van. Taszít a tüsi haj egy nő esetében. Rondának tartom. Tüsihajasnők megsértése miatt rossz ember vagyok?

Nem akarom betiltani a bajuszt, nem akarom kendőviselésre kötelezni a tüsi hajú nőket, egyszerűen csak olyan az ízlésem, hogy nem szeretem ezeket. Jogom van hozzá.

Ahhoz is joga van bárkinek, hogy csak a heteroszexualitást szeresse. Ettől nem lesz rossz ember.

A homoszexuálisok meg a heteroszexualitástól undorodnak, nem? Akkor most ők is rossz emberek?

Utálom a dohányzást, ha tehetném, betiltanám! Undorodom a bagószagtól, taszítanak a cigiző emberek. Minden bizonnyal nagyon rossz vagyok emiatt, a ti logikátok szerint.

TÉNYLEG NEM ÉRTITEK?

2022. ápr. 26. 21:52
 27/32 anonim ***** válasza:
50%

Nem rossz ember vagy, hanem szűklátókörű. Utálom én is, ha egy férfinek bajsza van, de ezért ne barátkozni? Nonszensz... A bajusz percek alatt leszedhető. Akkor hirtelen utána már barátkozzak vele, de ha két hét után már bajsza van, akkor örihari? Nevetséges... A tüsi haj is van, akinek jól áll, de ha nem is áll jól, akkor sem zavar. Legalább karakteres, nem csak úgy lóg, mint sokaknak a hosszú. De utóbbi sem zavar.

Honnan szedsz olyat, hogy a heteroszexuálisoktól undorodnának a homoszexuálisok?

Itt pedig az anyával van a gond, mert a saját agybaját erőltetné a lányára is és osztogat kéretlen tanácsokat.

2022. ápr. 26. 22:28
 28/32 anonim ***** válasza:
50%

Nem a heteroszexuÁLISOKtól, hanem a heteroszexuaALITÁStól.

Ahogy engem sem a homoszexuÁLISOK taszítanak, hanem a homoszexuALITÁS.

Nem ugyanaz!

Gondolom, bármily toleráns heteroszexuális vagy is, nem feküdnél le egy nővel nőként, vagy férfival férfiként.

2022. ápr. 26. 23:11
 29/32 anonim ***** válasza:
50%

Mea culpa, elnéztem egy betűt.

Ha az ember egy meleggel beszél, ezer meg egy más téma is van a hempergésen kívül. Spec engem konkrétan senkié sem érdekel, se a meleg, se a bi, se a heteroszexuális magánélet se, van más témám is a kívülállókkal.

2022. ápr. 26. 23:18
 30/32 anonim ***** válasza:
57%

Ahogy én sem erről a témáról beszélgetnék velük, sőt, főleg erről nem.

De nem akarok sem parkban, sem filmen azonos nemű csókolódzókat látni, mert taszító látvány számomra. Nem a puszi, vagy a kézfogás, hanem a csók, többről már nem is beszélve.

(Mellesleg az is taszít, amikor hetero fiú-lány nyalja-falja egymást nyilvánosan.)

2022. ápr. 26. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!