Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, akiknek meleg a...

Szülők, akiknek meleg a gyerekük! Ti hogyan éltétek meg a gyerek coming outját? Akik nehezen fogadták, azokban milyen érzések vannak/voltak?

Figyelt kérdés
19 éves fiúnk nemrég vallotta be, hogy a fiúkat szereti. Igazából volt már egy sanda gyanúnk, hogy ez a helyzet, de kivártuk, hogy ő mondja el. Nem szerettük volna, hogyha úgy érzi, hogy letámadjuk. Egyszem fiúnk, akárhogyan is alakul az élete mindig szeretni fogjuk, akár lánnyal, akár fiúval van együtt. Most kíváncsi vagyok más szülőtársakra, akik ezen átestek, hogy hogyan élték meg.
2022. szept. 22. 10:39
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
92%
04:24-es: bocs, hogy ezt mondom, de te vagy gyomorforgató és szánalmas. A rejtett kamerák miatt pláne, a fiad helyében feléd se néznék soha többé.
2022. okt. 3. 10:25
 32/34 A kérdező kommentje:
#27 Ugye jól gondolom, hogy jehovások vagytok?
2022. okt. 3. 13:10
 33/34 anonim ***** válasza:
12%

27-es vagyok.

Nem jehovak vagyunk, tisztesseges kereszteny emberek de nem jehova tanui.

Isten nem melegnek teremtette az embert, csak a mostani liberalis propaganda mondja hogy hat igy szuletnek szegenyek.

Amugy egy kis update hogy a fiamnak vegetert a 2 eves meleg kapcsolata es azota jon velunk gyulekezetbe, hazajott az alberletbol es ugy nez kis hogy most mar a lanyok fele erdeklodik. Van egy lany a gyulekezetben akivel szoktak talalkozni.

Agyban dol el sokminden es a spiritualis talalkozas Jezussal segit az embernek hogy raterjen a helyes utra.

A rejtett kameraval mi a baj? Az ember a hazaban azt csinal amit akar es a fiam nem volt velem oszinte. Mashogy nem tudtam volna meg hogy mi a helyzet es lehet hogy a mai napig titkos kapcsolatban lenne a baratjaval.

2022. dec. 4. 20:40
 34/34 A kérdező kommentje:
27-es! Ha már Istennél tartunk és ő teremtett minden élőlényt, akkor miért teremtette meg a melegeket, ha a számotokra ez bűn? Igazából sajnálom a fiatokat, hogy egy olyan dologba kényszerítitek bele amiben valószínűleg sosem lesz boldog. Kivéve, ha biszexuális és a nőkhöz is ugyanúgy vonzódik. Én mindenesetre nem tudnám magamtól ellökni a gyerekemet, amiért az nem úgy él, ahogyan azt a társadalom elvárná. Ő a fiam és szülőként az a feladatom, hogy mindig mellette álljak és támogassam őt, még akkor is, hogyha egy fiú mellett találja meg a boldogságot.
2022. dec. 4. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!