Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom már, ti is megtettét...

Nem bírom már, ti is megtettétek volna?

Figyelt kérdés
Apám egy nagyon rossz ember. 63 éves már, és eléggé levan ragadva a Krisztus előtti időkben, mikor a gyereknek kuss volt a neve, és ha hülyeségeket is beszél a szülő, akkor is bólogatni kell neki. Állandóan bunkó, nem csak velem, anyámmal is. Volt mostanában egy nagyon nagy balhé, amit ő provokált ki. Vacsoráztunk a családdal, és meglett hívva pár rokon, körülbelül 20-an voltunk. Majd elkezdte szokásosan osztani az észt piásan, beszélgettek rengeteg dologról, amikhez én nem szoktam hozzászólni, mert állandóan beszól, hogy én mi jogon merek akármit is hozzászólni a felnőttek témáiba, nekem a focipályán a helyem meg a számítógép előtt, 22 évesen én még gyerek vagyok és fogjam be, mert semmit nem tudok az életről. Kb ugyan ez volt akkor is. Nagybátyám felhozott egy témát, én meg válaszoltam (mindenki egyet értett velem), de ő belém állt, hogy minek okoskodok én, még "kölök" vagyok. Majd nem bírtam tovább, meguntam az állandó terrorizálást és megmondtam neki, hogy ha ő olyan kva okos lenne, mint amilyennek hiszi magát, akkor nem inná magát minden héten hulla részegre, meg nem utálná kb az összes ismerőse a személye miatt, na meg hogyha lenne egy kis esze rájönne arra, hogy nem a kor miatt lesz az embernek esze. Majd miután elmondtam, felállt, és a vendégek előtt elkezdett ütni, amit nem hagytam. Felálltam és visszaütöttem neki jó párszor. Nagy balhé volt utána, ki akart dobni, meg ilyenek. Tönkretette ismét az estét. Az anyja, mamám meg azóta szid, hogy miért nem viseltem el a pofonokat, miért ütöttem vissza, mert ez így van rendjén, ő is sokszor kapott és el kellett viselnie. Nem értem ezt. Mit tudnék tenni, hogy ez megsznjön? 3 évig sajnos még elköltözni nem tudok, mert egyetemre járok még.

2022. szept. 21. 15:27
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó maradjunk annyíban hogy mind két dolog undorító

De akinek még felnött fejjel lehúzni kell a szüleit visszább kéne venni magából

Családba hasonló eset retteg már a nem alkoholista apa a fiától aki egészséges otthon fetreng 22évesen nem tanul nem dolgozik és terorizálja a szüleit az apját a szó szerint veri.

Úgye ez így teljesen rendben

Lassan már törvénybe foglalják a fiataljaink mindenkin áttaposva a saját szüleikkel azt tehetnek amít akarnak.

Remek és itt még bíztatást is kapnak.

De aki ma bíztat holnap nehogy megkapja az első pofonját.

2022. okt. 1. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!