Nem bírom már, ti is megtettétek volna?
Én is azokkal értek egyet, hogy az sincs rendben, hogy még 3 évig kell a pénze. Felnőtt vagy, ha annyira rossz otthon, akkor költözz el! Egyetem mellett is lehet dolgozni (valamennyit), ott a nyári munka, van diákhitel (nem a legjobb, de az is egy lehetőség, ha más nincs), vehetsz ki szobát stb.
De te nem csinálsz semmit, csak apádat szapulod. Neki sincs igaza, de neked sem. Megérdemlitek egymást. Én nem csak mondtam volna, hogy takarodj!
Azért van különbség aközött, hogy kiosztotta volna amiatt, hogy apám ne ugass le, látod, hogy a többieket érdekli a véleményem - és aközött, hogy az élete összes hibáját a fejére olvassa dühében. Az előbbi jogos, az utóbbi a család előtti megalázás kategória.
És igen, mivel agresszív dinoszaurusz, akkor lehet, hogy az elsőért is nekiment volna a kérdezőnek (mondván kölyöknek kuss a neve), de akkor lehet, hogy a családtagok is másképp reagáltak volna.
Nem mondom, hogy nincs igaza a kérdezőnek, mert igaza van, de azért ő is túlzásba esett.
Próbálj meg keressni az egyetemedhez közeli kollégiumot és költözz be. Más így hirtelen nem jutott eszembe.
Nagyon együtt érzek veled.
Szerintem undorítóan viselkedtél.
Felnőttnek tartod magad, de amellett h anyádék tartanak el, még helyénvaló módon beszólni se tudtál apádnak. Csak ilyen fúj téged senki sem szeret stílusig jutottál.
Elkezd ütni, majd Te egy 63 éves részeget, nem tudsz levinni a földre és otthagyni?
Cicaharcolsz vele?
Hát ez rohadt szánalmas.
Egyikőtök se jobb a másiknál.
Na meg a társaság is undorító h ezt szó nélkül végignézték
Ez nem azon múlik, hogy megtettük-e volna. Ez benned gyűlt, gyűlt, gyűlt és gyűlt - sok éve gyűlt, és az a pillanat lett az, amikor a gát átszakadt, és mondtad. Az ember tűr, de örökké nem lehet. Illetve régen lehet, de akkor gondolom, ha máshova nézett is talált ékes példát, hogy ott sem megy ez másképp, míg most már ez nem megszokott jelenség, hogy az ember csak eltűrje az örökkévalóságig, mert a gyereknek kuss a neve a felnőttek között. Feltétlen tisztelet idegennek és szülőnek sem jár, ha a másik fél bunkó, alázó. Mert hát, azt a szülők vállalják, hogy a gyerekkel együtt bizonyos költségek is járnak. Az már nem elvárás, hogy a gyereknek mindenből márkás kell, de az igen, hogy legyen mit ennie, felvennie, és néhány játéka hadd legyen. Kettővel felettünk a szülő azért kis ku*vázta a saját 12 éves lányát, mert hogy ki van nyalva a pi**ája a kisasszonynak (az anya szó szerint luxusnak nevezte a melegvizet és a villanyt, egyébként mindkét szülő részeges, és a pasi csak néha-néha dolgozik valamit, azt is valszeg elissza...). Én biztos nem tapsolok meg senkit azért, amiért szexuális életet élt, aztán a foganatot úgy döntöttek (ők!!!), hogy megtartják és felnevelik.
Nem a legjobb időre esett, és így tényleg a te provokációdnak tűnik a nagyobb kirohanásra, de ő volt az, aki felállt és neked ment. Az meg, ha nem tetszik neki, hogy azt mondod, részegre issza magát, ne csinálja, és nem lesz felsorolható. Ő kezdte először otthon, és nem egyszer, nem kétszer, nem háromszor. Most ért be a gyümölcse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!